Pogledajte slavlje u svlačionici Partizana: Novica napravio totalni delirijum, stranci bili u čudu!

Kapiten je bio najveseliji, pratili su ga Uroš Trifunović, Stefan Birčević i ostali saigrači

  • 71
KK Partizan, Novica Veličković Printskrin: Youtube/BC Partizan TV

Partizan je osvojio Kup Radivoja Koraća posle neverovatnog finala i velikog preokreta protiv Crvene zvezde, koja je faktički imala dobijen meč u svojim rukama.

Ipak, ekipa Andree Trinkijerija je uspela da se "vrati iz mrtvih" u poslednjih nekoliko sekundi meča i da izbori produžetak, posle kojeg je viđena velika drama i na kraju trijumf Partizana.

Ovaj pehar sigurno će značajno uticati na samopouzdanje crno-belih, jer tek predstoje ključne bitke i najvažniji deo sezone. Zato se u svlačionici slavilo kao retko kada.

Grmela je pesma Partizana kao retko kada, a za ludu atmosferu najzaslužniji je bio kapiten Novica Veličković.

Oko njega se okupila grupa od nekoliko košarkaša, koji su pokrenuli totalni delirijum uz pesmu "Partizan, i samo Partizan", koja je odjekivala iz svlačionice dugo.

Čak i neki od stranaca crno-belih bili su u neverici sa koliko žara i energije se slavi Žućkova levica, neki su u pravili selfije za uspomenu, a neki su se i pridružili u pesmi.

I onda kada je delovalo da je pesma stala, i da je kapiten pozvao ekipu za zajednički pozdrav, umesto pitanja "ko je najbolji", usledilo je ponovo "Partizan, i samo Partizan", za totalni haos u svlačionici.

Na kraju, igrači su otišli iz svlačionice ponovo pred navijače na "bis" na parketu Čaira, gde se ponovo pevala pesma iz svlačionice.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Veličković uzeo mikrofon pa poveo navijanje, a onda je odneo trofej kod Grobara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA