Gist promašio klupu, otišao na tajmaut Partizana: Neverovatna scena u završnici finala Kupa

Očigledno je želeo da špijunira taktiku crno-belih

  • 33
KK Crvena zvezda - KK Partizan Džejms Gist "špijunira" tajmaut crno-belih; Foto: Marko Jovanović

Večiti derbi u finalu Kupa Radivoja Koraća doneo je veliku dramu, neverovatan preokret Partizana i zapaljivu atmosferu u kojoj je viđena i jedna užasna scena u kojoj je povređen dečak od 10 godina.

Na terenu je sve prštalo na sve strane, a u potpunoj ludnici u samoj završnici, naš reporter je zabeležio neverovatnu situaciju.

Naime, krilni centar Zvezde, Džejms Gist, u završnici utakmice promašio je klupu i otišao je na tajmaut Partizana.

Dok je Trinkijeri pokazivao taktiku svojim igračima, Gist je virio sa strane i gledao u tablu.

Ubrzo se nakon toga sklonio i otišao na svoju klupu. U jednom momentu je i sam Gist uzeo reč i na tabli pokazivao nešto treneru Draganu Šakoti.

Da li je u pitanju bilo prenošenje informacija do kojih je došao "špijunažom", ili je samo želeo da iznese svoje mišljenje, ostaje nam da nagađamo.

Podsetimo, Partizan je savladao Zvezdu posle produžetka sa 85:84. Zvezda je u regularnom delu utakmice imala u svojim rukama faktički dobijen meč, jer je vodila sa 76:70 20 sekundi pre kraja.

Međutim, upravo posle tajmauta u kojem je Gist pokazivao Šakoti nešto na tabli, propala je zamisao Zvezde zbog faula u napadu Kevina Pantera, kojim je poklonio crno-belima napad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    17. februar 2020 | 19:54

    Grobari prestanite više da se puvate,pričali ste da ćete tući Zvezdu dvadeset razlike a provukli ste se zahvaljujući sudijama i Šakoti ,izradujte se dobro to vam je za ovu godinu .

  • Srbin iz Srbije

    17. februar 2020 | 18:36

    Nije bio faul u napadu Pantera,nego floping i simuliranje Pejdza, koje su sudije po dogovoru dosudile.

  • Ложач

    18. februar 2020 | 11:07

    Као када је пејџ уватио пантера са обе руке, па кад му овај скинуо руке са себе свиран фаул у нападу??? Фаул у нападу берона не би ни тринкијери судио!!! Пад волдена у ноге играча Звезда!!! Беронов додир по леђима пејџића!!! И то све у последњих минут утакмице??? До тада је још био и колико толико изједначен критеријум... А оно у продужетку не вреди ни коментарисати, и са таквим критеријум, Звездом ван форме и шакотом, ви на гузове добијете и будете пресрећни вашом представом???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA