≫ 

Jokić u papučama izašao na Ol-star meč: Hit fotka sa najspektakularnije NBA utakmice!

Somborac dosledan svom stilu

  • 0

Nikola Jokić bio je prilično opušten na Ol-star vikendu, pa je i izjavu za Arenasport dao u papučama na parketu Junajted centra u Čikagu.

On je igrao za tim Lebrona Džejmsa, kog je impresionirao imitacijama, a imao je priliku i da proćaska sa Edinom Avdićem, i to u papučama.

Otkrio je usput i promene u šutu, kako je naći se među najboljima na svetu, ali i usput i priznao da je imao lošu formu na početku sezone.

Podsećanja radi, košarkaši tima Lebrona Džejmsa pobedili su tim Janisa Adetokumba sa 157:155 na 69. Ol-star vikendu, u najboljoj završnici meča svih zvezda mnogo godina unazad.

Jokić je ubacio pet poena, posle čega je "prozivao" saigrače koji mu nisu davali šuteve.

- Zaista sam uživao, uživao sam prošle godine, takođe i sada. Uživao sam u mometu i tome što sam sa ovim momcima. Pogodio sam dva puta, toliko sam srećan. Oduzeli su mi MVP titulu, ali nema veze, biće sledeće godine. Sada treba da se odmorimo i sezona se nastavlja - bili su prvi utisci Jokića, koji je pričom o oduzetoj MVP tituli nasmejao novinare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA