≫ 

KSS potvrdio: Teodosić ne igra u kvalifikacijama za Evrobasket zbog 200.000 evra!

Osiguravajuća kompanija baš zacepila cenu za plejmejkera Virtusa

  • 36

Miloš Teodosić neće zaigrati za reprezentaciju Srbije u februarskom "prozoru" kvalifikacija za Evrobasket 2021, potvrdio je zvanično i Košarkaški savez Srbije.

Kapiten Orlova je bio na spisku selektora Igora Kokoškova i trebalo je da se priključi ekipi za meč protiv Gruzije, koji je na programu u nedelju 23. februara od 17 časova u Beogradu.

Međutim, usled problema nastalog zbog velikog iznosa koji je bilo potrebno bespovratno uplatiti na ime osiguranja, Teodosić ovoga puta neće biti u sastavu.

Zbog visine ugovora koji Miloš Teodosić ima sa klubom iz Bolonje, kao i zbog povreda koje je imao u prethodnom periodu, osiguravajuće kuće su odredile iznos od 200.000 evra koji je bilo potrebno uplatiti bespovratno kako bi iskusni plejmejker bio u prilici da zaigra za nacionalni tim.

Ta cifra je očigledno bila previsoka za rukovodstvo KSS-a, pa će selektor Kokoškov morati da planira meč sa Gruzinima bez jednog od najboljih srpskih košarkaša.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by KSSrbije (@kssrbije) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x-XpLoSiivE-x

    20. februar 2020 | 21:43

    Nemogu da nađu teodosica jer jos juri Jaramaza oko arene 🤣

  • Boki

    21. februar 2020 | 05:05

    Ionako je ispusena mustikla, Jaramaz ga oducio od kosarke

  • Akica

    20. februar 2020 | 21:49

    Realno ni ne treba nam, Avramovic, Jare i Rebic igraju fantasticno pogotovo kad neko od njih trojice igra zajedno. Drago mi je da Velickovic pokazuje zelju za reprezentacijom i koliko gazi sve pred sobom, Simonovic je malo pogubljen ali idalje se dosta trudi, Radulja standardan, Kravic je zver samo se ceka da pukne, Todorovic isto super, Ilic i Trifunovic velike nade, samo da ne napuste klubove pre vremena. Jedina zamerka je to da je mozda bilo dobro povesti Davidovca, mislim da je decko zasluzio da bude u sastavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA