≫ 

Milojević i Raduljica uglas: Sjajan posao protiv Finaca

Oseća se nova energija i zadovoljstvo u našem taboru posle vrhunskog starta

  • 3
Miroslav Raduljica

Foto: FIBA

Asistent selektora košarkaške reprezentacije Srbije Dejan Milojević izjavio je da ekipa odradila sjajan posao protiv Finske u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Na debiju selektora Igora Kokoškova, srpski košarkaši bez većih problema pobedili su domaću selekciju 80:58 u Helsinkiju.

- Uradili smo sjajan posao danas. U odbrani smo bili veoma dobri, znali smo ko su najbolji šuteri i najjače oružije Finske. Salin, koji je verovatno najbolji šuter u njihovom timu, danas nije postigao ni jedan poen. Čestitke svim igračima i trenerima, u okolnostima u kojima smo imali svega nekoliko dana za pripremu, mislim da smo uradili veoma dobru stvar - izjavio je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

Kapiten i najefikasniji na večerašnjem meču Miroslav Raduljica kaže da je ekipa izgleda dosta pristojno i da je imala odličnu energiju od početka meča.

- Igrali smo veoma dobro, s obzirom da smo se okupili pre tri dana i da je mnogo igrača nastupalo u nacionalnim kupovima, da su neki morali da putuju. Izgledali smo dosta pristojno, dobra odbrana, odlična energija od starta. Zatvorili smo njihovo najjače oružije, a to je šut. Takođe, zatvorili smo Salina koji im je najbolji igrač. Naša komunikacija, s obzirom da igramo prvi put zajedno je bila veoma dobra. Čestitam mom timu i stručnom štabu, želim nam puno sreće u nastavku kvalifikacija i generalno - rekao je Raduljica.

Srbija naredni meč u kvalifikacijama za EP 2021 igra u nedelju protiv Gruzije od 17 sati u dvorani Pionir.

Video: Kokoškov rešio misteriju Meloun i o odnosu sa Saletom Đorđevićem

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ocekivano

    21. februar 2020 | 09:35

    Ok Nije finska neo ko bi ogao parirati srbiji i da je dosla sa omladincima.Ovdje je vazno da se igralo veoma ozbiljno i da se za grb borilo onako kako i dolikuje.znali smo da kad je kostur tima iz partizana da greske nece bit.zna se ko je uz narod i ko se bori za srbiju casno i posteno..

  • Rola

    21. februar 2020 | 11:20

    Čestitke igračima Srbije ovo je još jedan dokaz kada u reprezentaciji igraju i glavnu reč vode igrači Partizana da uspeh uvek zagarantovan. Partizan je rasadnik talenata šteta što Vujošević nije tu bilo bi ih mnogo više. Igoru Kokoškovu čestitke na uspešnom debiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA