≫ 

Veliki peh za jednog od najboljih NBA igrača: Kraj sezone za Kajrija Irvinga!

Nema sreće "Ankl Dru"

  • 1
Kajri Irving, Bruklin Foto: Ap/Tanjug

Bruklin Netsi ulaze u ključni deo sezone bez najboljeg igrača Kajrija Irvinga koji mora na operaciju ramena, potvrdio je generalni menadžer franšize Šon Marks. Kajrija je novi peh zadesio nedavno na meču protiv Vašingtona, imao je jak duel sa Bredlijem Bilom posle kojeg su obojica završila na zemlji, a sad je jasno da je plej Netsa izvukao "deblji kraj".

Nakon konsultacija sa specijalistom, Kajri je doneo odluku da ide "pod nož" kako bi sanirao povredu desnog ramena.

To znači da je za njega sezona završena.

- Naravno da se loše oseća zbog svega. Mi smo tu da ga podržimo u procesu oporavka - rekao je Marks.  

Za Kajrija i Bruklin ovo je još jedan veliki peh s obzirom na to da se jedan od najboljih igrača lige relativno skoro vratio na teren nakon što je odležao dobar period vremena takođe zbog porblema sa povredom. Bio je limitiran na 20 utakmica ove sezone, ali i to mu je bilo dovoljno da bude jedan od najproduktivnijih igrača lige sa 27.4 poena u proseku po meču. Pride je propustio i nekoliko utakmica zbog sitnih problema sa kolenom.

Podsetimo da Netsi čekaju na oporavak druge velike zvezde Kevina Durenta koji je sanirao tešku povredu Ahilove tetive, ali se njegov debi za tim očekuje tek naredne sezone.

Video: Zajon oborio rekord u prvom meču u karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA