≫ 

Kup smo izgubili glupostima, spremni smo za CSKA: Davidovac "premotao" u glavi dešavanja iz Niša!

Zvezda na novom startu!

  • 9
Dejan Davidovac, Dragan Šakota Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde spremaju se za CSKA (petak, 19.00) u 25. kolu Evrolige.

Dejan Davidovac sumirao je utiske posle poraza od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća, uoči novog evropskog izazova.

- Spreman sam, nadam se da su i ostali, imali smo vremena da se odmorimo za dalja iskušenja. CSKA je i poznat i dobar rival, osvojili su Evroligu, uvek se bore za taj trofej, nema mnogo polemika o njima, sigurno su najbolja ruska ekipa. Očekujemo reakciju, hoće da se vrate i oni na kolosek.

- Nadam se da smo izvukli pouke, izgubili smo glupostima, imali smo meč u našim rukama. Nadam se da smo zaboravili koliko je to moguće. Bilo je dosta pouka, bilo je grešaka, ali poslednji minut je bio nešto što je trebalo dosta da se analizira - rekao je Davidovac, dok je centar Vladimir Štimac poručio da će fokus biti na novim bitkama za trofeje.

- Niko ne voli da izgubi, takvu utakmicu sa takvom prednošću, potrudili smo se da zaboravimo i idemo na sledeću. Nije ništa izgubljeno, imamo Evroligu, ABA ligu, našu, daćemo sve od sebe, igraćemo još jače, ali CSKA je jaka ekipa, dobri individualci, trener, šta da pričamo o njima. Pokušaćemo da damo sve od sebe da dobijemo tu utakmicu.

Video: Vladimir Štimac se nada podvigu protiv CSKA u Evroligi

Šampion Evrope u Beogradu. I logično da se gostima iz Moskve daju veće šanse, pa se dvojka plaća kvotom 1,45. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Crvena zvezda - CSKA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    21. februar 2020 | 11:13

    Ceo ce zivot da vas boli taj poraz u Nisu..

  • 1992.

    21. februar 2020 | 11:58

    Kako ste prošli u polufinalu, tako ste izgubili u finalu! P. S. Ipak je bilo bolje po vas da je Mega prošla, ovako bride obrazi!

  • znamo vas

    21. februar 2020 | 13:27

    ovo je jedini igrac fmp-a koji bi mogao da nosi dres partizana.sve drugo je treca liga a to znaci veceras novo samaranje i da shvatite da ste zalutali u ls samo zato sto su vam poklonili titulu i sad se vidi strasna greska sa experimentom . daleko ste vi od neke ozbiljne ekipe i ls.drzte se vi sabca surdulice arandjelovca i ostalih sela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA