≫ 

Obračun Šakote i novinara na konferenciji: Izvini se kolegama za nestručno pitanje!

Trener crveno-belih se nije složio sa pitanjem i konstatacijom novinara da Zvezda igra bezidejno

  • 85

Dragan Šakota je posle meča sa CSKA i poraza Zvezde 86:81, istakao da je zadovoljan izdanjem svog tima i borbom protiv prvaka Evrope, ali prvo pitanje na konferenciji za medije ga je malo iznerviralo.

Jedan kolega je tražio statistiku kako bi mogao da obrazloži svoje tvrdnje, ali je postavio pitanje zašto Zvezda izgleda ovako, bezidejno i sporo, da li ima neko u timu da ima samopouzdanje.

Dali smo 81 poen najboljoj odbrambenoj ekipi u Evropi

 

Na to je Šakota odgovorio:

-  Prvo, ja bih se izvinio tvojim kolegama za tvoje nestručno pitanje i ne bih se uopšte složio s tobom. Igrali smo protiv najbolje odbrambene ekipe u Evropi i dala 81 poen, igrali smo bez dva bitna igrača Dženkinsa i Dobrića.

- Dali smo sve od sebe, koliko je protivnik dozvolio i nemam nikakvu zamerku i kad čujem ovako nešto,  ja još više imam motiv da podržim ekipu.

- Dolazimo iz programa gde smo igrali osam utakmica za 16 dana, od čega 11 smo bili van kuće, dok je CSKA imao osam dana pripreme za ovaj duel.

KK Crvena zvezda - CSKA

Printskrin: TV Sport klub

Hteo sam i ja da menjam trenera Mančestera,ali ne razumem se u fudbal

 

- Ako to ne možeš da shvatiš onda treba da se izviniš kolegama jer se ne razumeš. Rekao si da ti treba statistika da budemo ravnopravni, ali ne bi ti pomoglo i to. Ti ne uvažavaš ništa.

Novinar je dodao da nema šta da se izvini jer zvižduci govore dovoljno, ali je Šakota nastavio:

- Mi smo samo jednu utakmicu izgubili sa više do 10 razlike i to u Moskvi. Pri tom dobili smo neke ekipe koje su bolje od nas. Pri tom nemamo dobro suđenje, ako se slažete. To je prva stvar koju hoću da ti kažem, pa onda pitaj šta hoćeš - rekao je Šakota i onda poentirao:.

- Ja sam fudbalski fan i navijao sam i gledao sam Mančester Junajted i navijao za smenu trenera, psovao ga,  ali realno nemam pojma o fudbalu i to je to - kazao je trener Zvezde.

Video: Zvezda pružila dobar otpor šampionu Evrope: Crveno-beli poraženi od CSKA i udaljili se od plej-ofa!

Video: Sudije jedva izvukle živu glavu iz Arene: Obezbeđenje im pokrivalo glave zbog besnih navijača!

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    21. februar 2020 | 22:41

    Sta ce svi koji pljuju sad ovog Sakotu kad bude uzeo ABA ligu? Proklet smo narod jako!

  • 011

    21. februar 2020 | 23:05

    Jel moguce da sudije na svakoj utakmici koju zvezda izgubi lose sude,a dobijene utakmice sudije perfektne. Sakota zna samo da ruke siri i ljuti se na sudije umesto da zatrazi taj maut da spremi neku akciju i da da savet igracima kako da odbrani neki napad protivnicke ekipe. Ali dobro je tebi dekice u zvezdi i zato ostani da Coki uziva u tvom perfektnom radu!

  • Cccc

    21. februar 2020 | 22:37

    E moj stari neznas ti ni o košarci ni o fudbalu ništa. Meni da ekipa izgubi finale gde imam 6 razlike i 17 sekundi do kraja plus loptu u posedu ja ne da bi prestao da se bavim tim sportom nego nebi izlazio iz kuće. Ali o tvom radu govore prazne tribine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA