≫ 

Šakota o zvižducima navijača: To se širi kao infekcija, mene ne dotiče, ali igračima škodi!

Trener Zvezde kaže da mu ne smetaju zvižduci publike, ali da to igrači osećaju

  • 26

Crvena zvezda je izgubila od prvaka Evrope CSKA sa 86:81, ali bez obzira na sve prikazali su dobru igru, borbenu, požrtvovanu do samog kraja neizvesnu.

Ipak, na kraju meča jedan deo publike je zviždao, pa je jedno od pitanja za trenera Dragana Šakotu bilo da li je očekivao takvu reakciju publike  s obzirom da se ekipa borila i igrala sa jakim protivnikom.

- Znate šta, to ti je kao infekcija, kad jedan, dva krenu da zvižde to se raširi. Najmanji problem je da trener bude kriv, ali je problem kad su igrači na udaru, ali i to smo prošli.

Video: Obračun Šakote i novinara na konferenciji: Izvini se kolegama za nestručno pitanje!

- Meni ne smeta, ne dotičeme, ali igračima smeta, oni to osećaju. Nismo mi džabe šest ekipa u Evroligi po pitanju gostovanja. Razmislite malo. Kad je dobra atmosfera i prava ona pomaže i daje energju, a onog trenutka kad čujete huk kad neko promaši penal i kad taj igrač primi takvu vrstu informacije, to je pogubno za njih - rekao je Šakota.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    21. februar 2020 | 23:35

    Nisam propustio ni jednu utakmicu u zadnjih 6 godina, nažalost Šakota je u pravu. Fudbalski navijači ne mogu da shvate da kada igrač Zvezde izvodi slobodno bacanje da treba da bude tišina. Čim igrač pređe centar oni viču "šutiraj" a kada promaši šutiraju stolice kao kada se promaši penal u fudbalu. Nažalost, Zvezdi fali još 5000 košarkaških navijača da bi bila prava atmosfera.

  • mali je uvjek mali

    22. februar 2020 | 08:03

    Zelja da budete kao Partizan je neostvariva.Kao br 1.Partizan je institucija i prepoznatljiv je u cijelom svijetu a da ne pricam o prostoru bivse jugoslavije.Parizan je nesto sto treba svi da kopiraju da bi imali velike klubove.Zvezda ili sadasnji fmp je mali klub koga drzava zeli progurati medju velike,Ne ide.to se vidi iz aviona da sa malim igracima malom upravom malim trenerom mozes biti samo jedino MALI.I kao tkvi pomirite se stim i ne pokusavajte progutati nesto sto se ne moze..udavicete se..lijepo je biti i mali komsija velikog PARTIZANA

  • velikom je uvek mali

    22. februar 2020 | 08:26

    veliki Tudjmanovci.malo cete jos da se ladite ili ti evropu cete videti na karti i ove godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA