Itudis ušao u frku sa novinarem: Postavio si 10 pitanja, sudije znaju što nisam dobio tehničku

I trener CSKA prošao je "torturu" našeg poznatog novinara koji prvi i često postavlja pitanja na mečevima Zvezde u Evroligi

  • 3

Dimitris Itduis, trener CSKA našao se pomalo zbunjen na konferenciji za medije posle pobede nad Zvezdom 86:81.

Pošto govori srpski jezik, usledila su pitanja posle zvaničnog dela konferencije, a jedno od njih, tačnije tri brza povezana bila su:  da li je ovo izdanje CSKA nešto drugačije od onog iz prošle godine, konkretno slabije, da li je trebalo da zbog prigovora sudijama na meču dobije tehničku grešku, i na krasju  kako mu se činila ekipa Zvezde.

Grčki trener je duhovito objasnio:

-  Postavili ste 10 pitanja, a ne jedno, ne znam šta da kažem, za Zvezdu sam objasnio na početku,  a to drugo oko tehničke je stavka, a ne pitanje.  Znači, ja sam po vama trebalo da dobijem tehničku grešku? -pitao je Itudis.

Dimitris Itudis Printskrin: Telegraf

Novinar je dobacio:

- Više njih

- Aha, znači trebalo je da dobije više tehničkih, pa to je pitanje za sudije. Ja nisam prigovarao ništa nekulturno, nisu mi dali ni opomenu  - rekao je trener CSKA.

On je zatim nastavio o svom timu:

Ali, da idemo ipak, malo ozbiljnije. Pratite košarku pa sigurno znate. Što se tiče izdanja mog tima, jasno je da imamo novi tim, da uz to imamo novih kreatora, izgubili smo jednog igrača, MVP-ija, mi treba da živimo kroz to, to je činjenica. Efes i Real imaju ekipe duži niz godina i zato su u vrhu, nama je cilj plej-of.  - rekao je Itudis.

Video: Trener CSKA pohvalio Zvezdu: Dobra ekipa, imaju igru i karakter za plej-of Evrolige!

(D.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    22. februar 2020 | 12:46

    Taj je izluđivao i Radonjića glupim pitanjima, a Zvezda dobijala 20 razlike. Ami zna da donese rakiju Trinkijeriju. Danas svako može da bude sportski novinar.

  • Rade

    22. februar 2020 | 08:02

    Taj "poznati" novinar je krajnje drzak i nekulturan a u kosarku se slabo razume i pitanja postavlja bez ikakvog smisla!

  • Zic

    22. februar 2020 | 07:57

    Ceo svet priča srpski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA