Rus nam pokazao brutalne huliganske tetovaže, među njima je i grobarska: CSKA ima najluđeg fotografa

Moćno!

  • 3

Utakmica Crvena zvezda - CSKA u Evroligi bila je zanimljiva i zbog ruskog fotografa, koji je ljubav prema klubu oslikao na rukama.

Moćni navijački motivi prekrivaju ruke fotografa koji je ovekovečio brojne momente sa utakmice, a može se videti i da je bratstvo sa Partizanom preneo kroz motiv grba, ali varijacije sa dvoglavim orlom, ne sa petokrakom.

U dimu navijača CSKA, jasno se nazire grb crno-belih koji mu se najviše dopao, ispod manji prostor zauzima grb grčkog PAOK-a.

Inače, drugi Rus je napravio pometnju u Areni, pošto je razvio grobarski šal i izazvao besnu reakciju navijača Crvene zvezde.

Video: Sudije jedva izvukle živu glavu iz Arene: Obezbeđenje im pokrivalo glave zbog besnih navijača!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    22. februar 2020 | 14:00

    Sami sebe uništavate!Tzv.navijači,nije ovo jelen,čoban liga pa da se sudije gadjaju ,udaraju ,psuju,itd.Košarkaši pružili žestok otpor,hej prvaku Evrope a vi po sudijama.Mislite da će biti oprošteno?Partizan u fudbalu,kad mu na euro sceni gostuje kad navijač prdne,partizan plaća kaznu zbog zagadjenja vazduha. Novak se žali da ga ne vole,ali on se zainati i tera dalje,dok se krstio i širio ruke ništa od grand slemova.

  • MilanT

    22. februar 2020 | 14:42

    Pa ja,hrabar momak. Seo skoro na parket. Sto nije prisao blize Delijama...ili neki sa Zvezdinim obelezjima da pridje blize glodarima... Rastrgli bi ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA