≫ 

Jaramaz i Rebić zovu navijače na meč sa Gruzijom: Dajte nam podršku, idemo zajedno do važne pobede!

Debi Kokoškova pred našim navijačima!

  • 3
Košarkaška reprezentacija Srbije

Foto: youtube.com

Nakon trijumfa u Finskoj, košarkaška reprezentacija Srbije se vratila u Beograd, gde se priprema za nedeljni meč protiv Gruzije u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021.

Utakmica u hali „Aleksandar Nikolić“ počinje u 17.00, uz popularne cene ulaznica koje se kreću od 200 dinara za tribine. Novi rival Srbije je takmičenje počeo pobedom protiv Švajcarske na svom terenu, nakon produžetka, dok je naš tim bio ubedljiv protiv Finske.

- Protiv Finske smo bili na dobrom energetskom nivou i mislim da je to model koji treba da prenesemo na parket hale ’Alekdandar Nikolić’. Za ovo kratko vreme koliko smo zajedno, uspeli smo da koliko-toliko prihvatimo neke osnovne principe igre i da ih prikažemo na terenu. Gruzija, sa par iskusnih igrača može da bude nezgodan rvial i samo uz veliku energiju možemo da dođemo u poziciju da napravimo dobar rezultat -  naveo je Nikola Rebić, a Ognjen Jaramaz je oprezan

- Gruzija u svom timu ima nekoliko iskusnih igrača, poput Mekfadena i Šermadinija, koji su u stanju da naprave problem svakome, ukoliko uđu u svoj ritam. Naša želja je da im to onemogućimo i da pred našim navijačima u Beogradu prikažemo što bolju igru kako bi na najbolji mogući način završili ovaj mini-ciklus od dve kvalifikacione utakmice -poručio je Jaramaz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♦️⭐⭐

    22. februar 2020 | 20:57

    🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏀🏀🏀🏀🏀❤❤❤❤❤💪💪💪🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

  • GROBARCINA

    23. februar 2020 | 14:23

    A JEL IGRA NEKO IZ FMP FILIJALE SA MALOG KALEMEGDANA JA NE VIDIM NI JEDNOG

  • Kom

    23. februar 2020 | 11:48

    A što se ne igra npr u Nišu, Zrenjaninu, Subotici... tražila bi se karta više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA