Nikola čita svoje knjige o konjima i baš ga briga: Meloun tvrdi da je Jokić potcenjen u MVP priči

Dok Denver pobeđuje, Somborac je srećan, kaže njegov trener

  • 4

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun poručio je kritičarima i onima koji sumnjaju u njegov tim da tako nastave i oslnio se na činjenicu da u svojoj ekipi ima jednog od potcenjenih MVP kandidata u Nikoli Jokiću.

- Ne znam i nećemo time da se opterećujemo. Ako hoćete da potcenjujete Nagetse i Nikolu, samo tako nastavite... Mi znamo šta imamo. Imamo MVP kandidata i najboljeg centra u NBA - priča Meloun za Denver post.

Jokić je lani izabran u najbolji NBA tim na poziciji centra, pa je i zvanično bio najbolja "petica" na planeti. Uprkos tome, ali i sve boljim rezultatima Denvera, Nagetsi kao ne tako veliko tržište teško privlače veliku pažnju.

- Ne bih da ulazim u razloge zašto ne dobijamo poštovanje od svih u državi, zato što ćemo onda slušati šta ko priča... Nikola ne ide uveče u krevet na spavanje sa pitanjem zašto niko ne priča o njemu. Nije ga briga. Čita svoje knjige o konjima, mi pobeđujemo utakmice i on je srećan - jasan je Meloun.

Zvezda Denvera u proseku ima 20.8 poena, 10.2 skoka i 6.9 asistencija posle 56 utakmica aktuelne sezone u NBA.

Za to vreme, Denver je drugi na Zapadu sa skorom od 38 pobeda i 18 poraza i na putu je da još jednom ode u plej-of, kao i 2019. kada je zaustavljen u polufinalu konferencije od Portlanda.

Video: Jokić: Teško je doći ovde, ali mi je drago zbog mene, Sombora i Srbije

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    23. februar 2020 | 14:52

    Ovaj strucnjak zna sta Jokic vredi.Napravio je od jedne prosecne ekipe jednu od najboljih u NBA.Djordjevic to nikad nije shvatio zato sto je nikakav trener i sad igramo kvalifikacije zbog njegovec nestrucnosti.Onaj ko ga je postavio isto mora ici.

  • Bosiljka

    23. februar 2020 | 15:18

    Ti si Nikola najbolji na svetu i sta te briga hoce li te ko voleti ili ne. Onaj ko zna ko si i sta si cene te i postuju.Mi te Somborci volimo, ti si nas proslavio, ti si nas kralj.

  • febo

    23. februar 2020 | 16:06

    Da nije isti slucaj ko sa novakom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA