Kobijeve sestre se prvi put oglasile u danu kad se svet oprašta od njega: Sve se promenilo, zauvek!

Šerija i Šeja Teb opisale koliko im je teško zbog porodične tragedije

  • 0
Kobi Brajant  Kobe Bryant Foto: Tanjug/AP

Svet se oprašta od Kobija Brajanta, kome će u Stejpl centru oko 19 časova po vremenu u Srbiji biti održana "proslava života", memorijalni skup koji se organizuje umesto klasične komemoracije.

U čast Kobija i njegove 13-godišnje ćerke Điđi, koja je takođe nastradala u helikopterskoj nesreći 26. januara u naselju Kalabazas u Los Anđelesu, simbolično je odabrano mesto koje je Kobiju bilo druga kuća i gde je proveo 20 godina i za to vreme postao jedan od najvećih svih vremena.

Simoblično je odabran datum 24.02. jer je Kobi nosio broj 24, a Điđi 2, dok su najjeftinije ulaznice ulaznice 24.02 dolara, a najskuplje 224, i biće usmerene u humanitarne svrhe kroz Kobijevu fondaciju.

Na dan kada se svet oprašta od Kobija i zauvek čuva uspomenu na njega, oglasile su se njegove sestre, Šerija i Šeja, koje su istakle da su im se životi promenili zauvek posle tragedije.

- U ime naše porodice pridružujemo se Vanesi, Nataliji, Bjanki i Kapri u žalosti zbog gubitka Kobija i Đijane u tako tragičnoj nesreći. Razoreni smo gubitkom brata, sina, naše nećake i unuke, a naša srca su sa svim porodicama koje su izgubile svoje voljene. Naži životi su zauvek promenjeni - navele su sestre Kobija Brajanta u izjavi za iOne Digital.

Video: Najbolji teniser sveta emotivno o Kobiju Brajantu i njegovoj pomoći u teškim trenucima karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA