≫ 

Zvezda bez Šakote protiv Baskonije: Premestili su me na listu povređenih!

Iskusni stručnjak ima problema sa venama na levoj nozi

  • 23

Košarkaši Crvene zvezde u sredu putuju u Španiju, gde ih u četvrtak od 21 čas očekuje meč Evrolige protiv Baskonije.

Ali bez Dragana Šakote, prvog trenera kluba, koji zbog zdravstvenih problema neće moći da vodi ekipu u pomenutom 26. kolu.

Premestili su me na listu povređenih, imam upalu spoljnih vena leve noge i to je jedan od problema koje ja imam odranije i koji će se rešiti. Privremeno ne bih trebalo da putujem zbog tih problema i utakmicu sa Baskonijom će voditi moj pomoćnik Gavrilović. Pripremili smo se, uloge su podeljenje i ništa u pripremi neće nedostajati - rekao je Šakota i dodao:

- Kada je nešto akutno, to će da traje deset dana do dve nedelje. Da se ne bi prošiilo i došlo do trombova. Savet je da izbegavam putovanja gde ima najviše kompresije. To kasnije ne bi trebalo da bude problem uz određene terapije.

Što se tiče same utakmice, Šakota je rekao:

- Igramo protiv jedne ekipe koja ima izražen ofanzivni skok. jaki su i agresivni u tom segmentu. Znamo Ivanovića kao trenera, forsira agresivu igru i tranziciju. Pričali smo o tome na sastanku i nadam se da smo spremni.

Istakao je Šakota da će za Zvezdu debitovati i Kevin Lukas.

Dragan Šakota, Bili Beron Foto: Marko Jovanović

- Dženkins preskače i ovu utakmicu, ali ulazi novi igrač - Kevin Lukas. Pomoći će u rotaciji da ne bi došlo do zamora određenih igrača kao što je to bio slučaj ranije. Lukas se priprema na neki svoj način. Dolazi ranije, dolazi kasnije, šutira više.

- Ovih zadnjih tri ili četiri treninga smo trenirali sa jačim intezitetom i on je to dobro podnero. Pričali su da dugo nije imao zvanične utakmice, ali je radio i trenirao u svom mestu gde boravi. Očekujem ga u rotaciji protiv Baskonije, jer moramo da izbegnemo da Beron i Panter igraju plejmejkere. To nije njihovo mesto.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko KATANAC

    25. februar 2020 | 18:29

    smjena u projektu..kazem ja vama..drzava vas pustila niz vodu , nema vise para nema sudije nema pobjeda..ajd zdravo maleni...bili mali ostali mali a uskoro i katanac

  • G...

    25. februar 2020 | 19:04

    Cak su i trenera sa povredom doveli 😂😂😂😂😂 kakav cirkus od kluba.

  • zoran

    25. februar 2020 | 20:24

    Ja mislim da je deda - trener smenjen ali još nije objavljeno ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA