≫ 

NBA svet na nogama: Nedelja kada se vraća Stef Kari

Šestostruki osvajači NBA prstena ove sezone nalaze na poslednjem mestu na tabeli Zapadne konferencije sa 12 pobeda i 46 poraza.

  • 2

Košarkaš NBA ligaša Golden Stejt Voriorsa Stef Kari trebalo bi da se vrati na parket u nedelju na meču protiv Vašingtona.

Zvezda Voriorsa 1. novembra prošle godine operisala je zglob leve ruke, a trener ekipe Stiv Ker smatra da bi 31-godišnji košarkaš trebalo da bude spreman za nastup u nedelju.

- Nadamo se da će biti spreman. Ponovno ćemo ga pregledati u subotu i ako sve bude u redu, doneću konačnu odluku. Sigurno se neće vratiti pre 1. marta, ali znam da želi da se tada vrati - rekao je Ker, prenose američki mediji.

Kari nije igrao od novembra, odnosno od četvrte utakmice Golden Stejta u sezoni, nakon što je slomio zglob ruke na utakmici protiv Finiksa 31. oktobra, kada mu je centar Aron Bejns pao na ruku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    26. februar 2020 | 12:00

    Golden bez karija ne ume ništa. Welcome back!

  • Mihajlo Arsenovic

    26. februar 2020 | 21:53

    Kad se bude vratio curry sve će da kidaju još je tu i wiggins Green i sad curry jedva čekam ponovo da gledam legendu košarke a to je curry 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA