Korona virus pravi problem u Partizanovoj grupi Evrokupa: Virtus traži odlaganje ključnog meča!

Da li će grupa biti kompletirana 4. marta

  • 1
Aleksandar Saša Đorđević, Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Generalni direktor Virtusa iz Bolonje Luka Baraldi izjavio je da postoji šansa da se utakmica italijanskog tima protiv košarkaša Darušafake u Evrokupu odloži zbog Korona virusa.

Ekipa Aleksandra Ðorđevića u poslednjem meču Top 16 faze Evrokupa trebalo bi da gostuje turskom timu u Istanbulu 4. marta, a pobednik tog susret obezbediće plasman u četvrtfinale Evrokupa, gde se već plasirao Partizan kao prvi u grupi.

- U kontaktu samo sa Košarkaškim savezom Italije i prestavnicima zdravstvenog sektora. Problem može da nastane jer treba da letimo redovnim letom i potrebne su garancije i sa jedne i sa druge strane. Bilo bi bolje odložiti meč, ali ne znam da li je to moguće zbog kalendara takmičenja - rekao je Baraldi, prenosi košarkaši portal Sportando.

Italijanski savez juče je odložio sve mečeve nacionalnog prvenstva koji su na programu narednog vikenda zbog epidemije Korona virusa.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA