≫ 

Srpski Virtus ubedljiv u Beogradu, Sale Đorđević stotkom zakazao četvrfinale protiv Obradovića!

Veliki nalet na početku 4. perioda rešio meč

  • 1
Aleksandar Saša Đorđević Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Darušafake i Virtusa odigrali su spektakularan meč u Beogradu, u borbi za nokaut fazu Evrokupa, iako su morali da igraju pred praznim tribinama. Na kraju, tim iz Bolonje je bio bolji sa 106:96 za drugo mesto u grupi!

Darušafaka je bila formalni domaćin, korona virus je preselio utakmicu u prestonicu Srbije, a bez "svedoka" su turski i italijanski tim ušli u odlučujuću borbu za poslednje mesto u četvrtfinalu i duel sa Monakom, koji vodi Saša Obradović.

Virtus je odlično otvorio utakmicu i na početku druge deonice je već imao kapitalnih +21 pri 37:16, ali su Turci do sredine trećeg perioda učinili meč neizvesnim kada su prišli na četiri razlike u nekoliko navrata.

Uspeo je Virtus taj nalet da odbije i ponovo odmakne do ubedljive razlike, bilo je +20 ponovo pred kraj meča, pa je Saša Đorđević mogao da odahne. Sigurno mu je kroz glavu prošao dvomeč sa Darušafakom kada je vodio Bajern i potom je zbog eliminacije dobio otkaz u Nemačkoj, ovaj put nije dozvolio novi senzacionalni scenario, čak je "gazio" preko stotke.

Miloš Teodosić dominirao je sa 21 poenom i šest asistencija, Stefan Marković je imao četiri asistencije uz tri poena (samo dva šuta iz igre), lideri Darušafake su bili Kolson, Lamb i Braun sa po 14 poena.

Podsećanja radi, Partizan će igrati protiv Uniksa četvrtfinale i ukršta se sa parom Promiteas - Tofaš, na drugoj strani je duel Unikaha - Venecija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Grobari čestitali rođendan Dušku Vujoševiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan

    5. mart 2020 | 20:30

    Koliko srece su imali zbog neigranja u Turskoj... Da se u Turskoj igralo tvrdim da bi Darusafaka dobila. Ovo je mnogo vise odgovaralo Virtusu. Sto se videlo po sutu za 3 poena, skoro 90% na poluvremenu. Turci su se vracali, dolazili oar puta na 5 razlike ali nisu imali snage za vise. Da je Darusafaka igrala u Turskoj drugi film bi gledali, ne bi Virtus dao preko 70 poena... Monako izbacuje Virtus vec u cetvrtfinalu, za Virtus je i ovo dosta..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA