≫ 

Partizan na Uniks bez navijača: Zatvorene sve sportske hale u Srbiji zbog korona virusa!

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da će svi mečevi u zatvorenom biti održavani bez navijača

  • 35
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će ubuduće zbog opasnosti od širenja korona virusa biti zatvoreni za javnost svi sportski događaji u zemlji koji se igraju u zatvorenom prostoru.

- Sve događaje koji se održavaju u zatvorenom biće zatvoreni za publiku, dok one događaje koji su na otvorenom nema potrebe da zatvaramo. Dakle, sve košarkaške, rukometne, odbojkaške utakmice... igraće se bez publike, fudbalske mogu da se igraju sa publikom - rekao je Aleksandar Vučić i još jednom apelovao na građane da peru ruke, jer je to najbolja prevencija od korona virusa.

Ovo znači da će Partizan svoj meč Evropkupa protiv Uniksa igrati bez publike, kao i da će Zvezda mečeve u završnici Evrolige igrati bez navijača, a to će najverovatnije biti i sa poslednjim kolom ABA lige i plej-ofom.

Partizan će protiv Uniksa igrati četvrtfinale Evrokupa 17. marta od 20.30, sada je već izvesno, pred praznim tribinama Arene.

Zvezdi je do kraja Evrolige ostalo da odigra još dve utakmice na svom terenu. Jedna je protiv Armanija iz Milana, koji dolazi iz najugroženijeg grada u Evropi kada je u pitanju korona virus, pa je pitanje da li će i kada taj meč uopšte i biti odigran.

Taj meč je na programu 20. marta, a prethodno će crveno-beli igrati u Madridu 12. marta, bez prisustva publike.

Inače, crno-beli su već poslali i svoj predlog za odlaganje plej-ofa ABA lige jer ne može da se igra pred navijačima, ili da se, ukoliko je to neizvodljivo, šampion proglasi po stanju na tabeli posle regularnog dela ABA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    11. mart 2020 | 14:49

    NAPRED BRAĆO RUSKA,ZGAZITE franjevce .

  • 011

    11. mart 2020 | 13:29

    Партизан без публике остаје и без еврокупа и без абе, њихови играчи побеђују само на атмосферу, без навијача немају шта да траже

  • Grobar

    11. mart 2020 | 13:06

    E sad je skoro nemoguce pobediti uniks...sa publikom, imali bi 80% sanse..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA