≫ 

Budućnost stopira Partizanov predlog: Nije vreme za prvaka, klubovi su protiv toga!

Bokan je zauzeo stav koji ima Crvena zvezda

  • 39
Nebojša Čović, Dragan Bokan Foto: MN Press

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan već su se oglasili povodom potencijalnog raspleta u ABA ligi, sada je to učinila i Budućnost.

Prvi čovek podgoričkog kluba, Dragan Bokan, za Nova.rs je rekao da je rano za priče o epilogu, što se poklapa sa stanovištem koje je iznela Crvena zvezda.

Partizan je već predložio da se u najekstremnijem slučaju šampionom proglasi prvi tim u trenutku pauziranja lige, a to su upravo crno-beli.

- Potpuno je jasno da trenutni plasman ne može da se proglasi konačnim, jer je ostalo da se odigra još jedno kolo u ligaškom delu, plus plej-of. Ne bih da ulazim u to da li bi posle mogao da se umesto plej-ofa igra fajnal-for, jer u ovom trenutku ne znamo da li će se liga nastaviti za 15 dana, mesec, dva meseca… Kada bude nešto jasnija slika oko zdravstvene situacije, treba svi zajedno da sednemo i vidimo kako dalje, ali siguran sam da se klubovi neće složiti sa idejom da prekid lige bude proglašen krajem sezone - rekao je Bokan za Nova.rs.

On je imao odgovor i na pitanje da su pojedine lige već proglasile prvaka, rekavši da se radi o šampionatima u kojima ne postoji prohodnost ka Evroligi, kao što je slučaj sa Litvanijom, gde Žalgiris ima A licencu.

Video: Miler-Mekintajer sa zvukom sirene za pobedu: Cedevita Olimpija slomila Budućnost u meču sezone!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    17. mart 2020 | 13:06

    PARTIZAN SAMPION....a drugi manji kako hoce. Hahahaaaa...Primorska 😂😂😂😂

  • terza1.

    17. mart 2020 | 13:30

    Kome nije jasno da je Partizan šampion, slobodno može da čeka jun mesec da to shvati. Jedino je potrebno postići dogovor o proširenju ABA lige sa dva kluba iz ABA2.

  • Xx

    17. mart 2020 | 12:24

    A sta treba da cekamo jun pa da se nastavi liga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA