≫ 

Mijailović: Nikad ništa nismo dobili za zelenim stolom, nemamo ravnopravan položaj u odnosu na druge

Predsednik KK Partizan o aktuelnim dešavanjima u košarci i finišu ABA lige

  • 26
Ostoja Mijailović

Ostoja Mijailović Foto: Nikola Tomić

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović kaže da njegov klub ne želi nikakve poklone već da ukoliko za to postoje uslovi namerava da na terenu osvoji šampionsku titulu.

- Vidim da su neke druge lige u Evropi donele odluku da se prekidaju takmičenja da bi se klubovi izložili što manjim finansijskim troškovima. Mislim da ćemo i mi doneti kvalitetnu odluku koja će najmanje biti pogubna po klubove i ABA ligu. Imali smo dosta turbulencija i neslaganja u ABA ligi, dosta promena menadžmenta i sve je to sveže. Ne znam koja je odluka u ovom trenutku najpametnija. Bilo je dosta priče na ovu temu prethodnih dama, svi su davali svoja mišljenja - izjavio je Mijailović za TV Arena Sport.

Prvi čovek crno-belih skreće pažnju na jednu činjenicu.

- Moram da podsetim sve da Partizan za zelenim stolom nikad ništa nije dobio, samo je gubio. Ne želimo ništa na poklon, to kažem prvi i možda poslednji put, mi želimo da osvajamo trofeje i za našu poziciju smo se borili igrom. Niko nam ništa nije poklonio, niti to hoćemo. Moramo da budemo pametni i svesni šta je početak, a šta nastavak nečega.

Predsednik Partizana napominje i da timovi moraju da dobiju određeni period za pripremu pre eventualnog nastavka sezone.

- Čitao sam dosta izjava košarkaških stručnjaka i veliko je pitanje da li možemo da vratimo ekipu u ritam u kome smo bili posle mesec dana, da li će takmičenje sutra biti regularno. Pitanje je šta će biti sa ugovorima igrača, neki će verovatno ostati bez košarkaša u ovom vakuumu. Imamo situaciju u Evrokupu da od sedam zemalja čiji se predstavnici takmiče, u pet je dozvoljeno treniranje, dok u dve, gde i mi pripadamo, ne može da se trenira po odluci Vlade. Nemamo ravnopravan položaj u odnosu na ostale ekipe - zaključio je Ostoja Mijailović.

Kompletno obraćanje predsednika KK Partizan pogledajte na snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥔

    20. mart 2020 | 18:28

    Zašto je Partizan isfrustriran kao ostavljena žena

  • *

    20. mart 2020 | 17:25

    Ali ste zato godinama bili glavni u sudijskim svlačionicama, ali i tom zlu dodje kraj.

  • Markan

    20. mart 2020 | 17:14

    Ajde? Samo ste otimali- igrače, trofeje, titule, kupove...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA