≫ 

Košarkaši i stručni štab Fenerbahčea negativni na korona virus, ali Grci tvrde da Slukas ima

Odlične vesti stigle su iz Istanbula

  • 0
Nikola Kalinić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši i osoblje Fenerbahčea testirani su u subotu na korona virus.

Cela Turska javnost, a naročito navijači ovog kluba, koji ima, kako se procenjuje oko 30 miliona u celoj Turskoj, čekali su rezultate.

KK Armani - KK Fenerbahče Foto: AP/Tanjug

Međutim, kako kažu informacije iz Turske, tačnije sam klub je preneo da niko od igrača posle testiranja nije hospitalizovan, i svi su poslati u kućni karantin odakle će se pratiti razvoj situacije.

Jedino je zadržan u bolnici tim mendžer Čenk Renda koji je demantovao glasine da je u kritičnom stanju, već da je sve pod kontrolom.

- Sve potrebne analize i ispitivanja napravljeni su kod naših igrača koji su sumnjali na  COVID-19, a uzorci uzeti za testiranje poslati su u laboratoriju Ministarstva zdravlja.

kostas slukas Foto: MN Press

-U medicinskoj proceni, trenutno ne postoji klinička slika koja bi zahtevala da se bilo koji od naših aktera hospitalizuje. Jedno naše administrativno osoblje drži se pod kontrolom u bolnici iz predostrožnosti.

- Igrače našeg tima budno pratimo kod kuće sa socijalnom izolacijom. Nakon rezultata ispitivanja našeg Ministarstva zdravlja, u javnost će se objaviti novo obaveštenje - navodi se u saopštenju Fenerbahčea.

Međutim, grčki mediji tvrde da je Kostas Slukas pozitivan na korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA