Vejd je spomenuo Darka Miličića: Posle jedne reči i urnebesne reakcije Karmela obojica su se smejali

Darko ko?!

  • 1

Foto: MN Press

Bivši košarkaški as Dvejn Vejd i još uvek aktivni veteran Karmelo Entoni razgovarali su o svojim karijerama putem društvenih mreža, jer su zajedno sa mnogim drugim sportistima u izolaciji zbog korona virusa.

U delu razgovora dotakli su se čuvenog drafta iz 2003. godine, a posebno je zanimljiv detalj kada je Vejd opisivao kako mu je Entoni izgledao na terenu u to vreme, pre nego se prebacio na srpskog igrača Darka Miličića.

- Sedeo sam tamo, gledao kako igraš i pomislio: prokletstvo, ovaj mali debeljko je dobar - rekao je Dvejn Vejd. I dobio šaljiv odgovor od Karmela koji i danas igra za Portland Trejlblejzerse.

- To je bila njujorška pica - kaže Entoni. Na čuvenom draftu, Lebron Džejms koji i danas žari i pali NBA ligom bio je prvi pik, ali je u ligu došao direktno iz srednje škole.

- Nisam mnogo znao o Lebronu iz srednjoškolske perspektive, ali se sećam da sam otišao sa te utakmice koju si igrao i rekao: čoveče, to je prvi pik na draftu. Izašao sam odande i pomislio: ubacio im je 30 poena, ali baš lagano i to je prvi pik - pohvalio je Vejd Entonija.

Drugi pik iza Lebrona Džejmsa je na draftu 2003. godine bio Darko Miličić, koga su uzeli Detroit Pistonsi. S obzirom na to da je dolazio iz Srbije kao osamnaestogodišnjak, Vejd i ostatak drafta su mogli samo još manje da znaju o njemu nego o Lebronu.

 

- Tako da nisam znao za Lebrona i definitivno nisam znao za Darka - prokomentarisao je Vejd. Karmelo je na to upitao "Ko?!"

- Tip koji je bio biran ispred tebe sa drugog mesta - objasnio mu je Vejd, a Entoni je potom imao spreman "izgovor".

 

- Telefon ti se nešto pokvario kad si to rekao... Aha, ok, ok pratim te - uz smeć se "izvukao" Entoni posle čega su se obojica lepo nasmejali.

Karmelo je bio biran kao treći pik na čuvenom draftu, dok su Kris Boš i Dvejn Vejd birani sa četvrtog i petog mesta.

Zanimljivo je da do danas svi osim Entonija imaju titulu NBA šampiona pošto je Darko već u prvoj od svojih devet sezona u NBA ligi uzeo jedini prsten sa Detroit Pistonsima.

Video: Žena Darka Miličića na snegu održala žestok trening

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA