≫ 

Ovo će iznervirati Đorđevića, Tea i Markovića: Virtus dominira, a Serija A ostaje bez šampiona

Gazeta javlja loše vesti

  • 5
Novica Veličković, Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Italijanska košarkaška Serija A nema sanitarnih i tehničkih uslova da se nastavi i ove godine neće imati svog šampiona, piše Gazeta delo sport.

Gubici su milionski. Preciznije, oko 40 miliona evra, a dve ili tri kompanije bi mogle povuku svoj novac, a dok u fudbalskoj Seriji A insistiraju na tome da će Skudeto dobiti vlasnika, ovde je situacija drugačija.

Korona virus je stopirao i verovatno uništio sezonu, a predsednik Košarkaškog saveza Italije Đani Petrući i predstavnik vlasnika  lige Umberto Gandini navodno već razmatraju dalje korake i kako će izgledati nova sezona.

Izvesno je da je rok za oporavak previše kratak, piše Gazeta. Ovakav rasplet nikako ne bi odgovarao Virtusu iz Bolonje.

Tim koji sa klupe vodi bivši srpski selektor Aleksandar Đorđević i za koji igraju Miloš Teodosić i Stefan Marković je pre prekida prvenstva bio ubedljivo prvi.

Virtus u domaćem prvenstvu ima skor od 18 pobeda i dva poraza, dok je drugoplasirani Sasari na 16-5 uz utakmicu više.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Video: Teodosić bacio Grobare u neviđeni trans promašenom trojkom

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    28. mart 2020 | 12:34

    Evroliga ostati ista plus jos dva predstavnika Virtus i Partizan. Realno . A domaca prvenstva ako ne mogu da nastave izglasati klubovi da li ponistiti ili ostati i zavrsiti tabelu i kraj price.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA