"Davio sam se, struja me je vukla ka pučini, a Lebron mi je život spasao jednom rukom!"

Karmelo je bio u panici i blizu davljenja

  • 0
Karmelo i Džejms, Foto: Printscreen Youtube

Američki košarkaš Karmelo Entoni prepričao je tokom razgovora sa legendom Majamija Dvejnom Vejdom i jednu situaciju koja pokazuje koliko je Lebron Džejms moćna figura u svetu sporta.

Atletske sposobnosti Džejmsa se nikada nisu dovodile u pitanje, kao ni radna etika, ali je Entoni otkrio da ga je u jednoj situaciji Lebron bukvalno spasao davljenja.

- Uh sad sam se preznojio kad smo to spomenuli. Gde si ti bio kada se to dešavalo, nisi skočio da mi pomogneš - pitao je Entoni Vejda. Dvejn se pravdao.

- Skočili smo sa broda na Bahamima i otišli da isplivamo do male pećine. Izašli smo i svi ste otišli ka brodu a ja sam... Bila je moja krivica jer sam pokušavao do kraja da vidim barakude dok sam ronio i bila je moja krivica - priseća se Entoni. Kada je izronio i pogledao oko sebe bio je sam.

- Struja me vuče ka pučini okeana, potpuno suprotno od čamca - dodaje Entoni, a Vejd se ubacuje i kaže da niko nije mogao da ga vidi.

- Bilo je vetrovito, s*anje svašta mi je prolazilo kroz glavu. Biću iskren sa tobom. Tad sam video Lebrona koji skače sa brodića kao Megajver. Vraćao me je jednom rukom. Plivao je drugom dok je mene vukao. Spasao mi je život - zaključio je Entoni.

Da podsetimo, Vejd i Entoni su se u jednom momentu razgovora dotakli i Darka Miličića za koga Melo i dalje ne može da veruje da je bio ispred njega na draftu 2003. godine.

Video: Milimetri odlučivali o poenima Džejmsa, ali Janis je upisao novu blokadu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA