≫ 

Slovenci u stalnom kontaktu s Žocovim kumom: Itudis verovatno postaje Dončićev mentor

To bi bilo ozbiljno pojačanje za slovenački stručni štab koji ima Luku Dončića u ekipi

  • 0
Dimitris Itudis Printskrin: Telegraf

Slovenci su potvrdili da su u kontaktu sa Dimitrisom Itudisom, aktuelnim šampionom Evrope sa moskovskim CSKA , te saradnikom i kumom Željka Obradovića.

Ovu informaciju je potvrdio Matej Erjavec, predsednik KS Slovenije, uz napomenu da je sve za sada u fazi "pauze" zbog toga što košarka nije u prvom planu.

A nije u prvom planu zbog opštepoznate, globalne pandemije korona virusa. Itudis je za sada glavni kandidat da zauzme mesto Rada Trifunovića koji ostaje u stručnom štabu.

S druge strane, navodi se i da su obe strane zainteresovane za saradnju, ali još uvek ništa nije zvanično i po svemu sudeći neće ni biti dok se situacija sa koronom ne reši.

- U ovom trenutku formalnog dogovora nema jer ni mi ni Itudis ne znamo kako će se stvari odvijati. Čujemo se svakodnevno, ali u ovom trenutku košarkaške teme nisu prioritet već kako je nečija porodica. U sredu smo se dogovorili da ćemo razgovarati o košarci kad se stvari stabilizuju, a klupski i kalendar nacionalnog tima budu na stolu - istakao je Erjavec.

Video: Kako su Dino Rađa i Vlade Divac krenuli u Pirot Jugom bez kočnica

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA