≫ 

Košarkaši Zvezde dobijaju desetine hiljada maski, zaštitnih rukavica i odela iz Kine

Klub sa Malog Kalmegdana se zahvalio prijateljima na pomoći usred krize sa epidemijom korona virusa

  • 17
KK CRvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda izrazio je veliku zahvalnost svojim prijateljima iz Kine, školama sa kojima već godinama sarađuje i koji su sve na Malom Kalemegdanu dirnuli pažnjom i brigom u trenucima kada su Srbija i ceo svet pogođeni pandemijom virusa COVID-19.

Četiri škole sa kojima je KK Crvena zvezda razvila u prethodnom period izuzetno blisku saradnju, obavestili su srpskog šampiona da u Beograd šalju više desetina hiljada maski, zaštitnih rukavica, zaštitnih odela…

KK Crvena zvezda je na svom sajtu javno izrazila ogromnu zahvalnost svima koji je nisu zaboravili u ovim trenucima i to Školama “Loudi Youqian Sports Co.,Ltd” iz grada Loudija, “BoostEnergy” iz Kunminga, “Universe Sport Skill Center” iz grada Šenžen.

Sa svim školama KK Crvena zvezda ima potpisane protokole o saradnji u okviru kojih je juniorski pogon crveno-belih dva puta već gostovao u Kini u maju i septembru 2019.godine i izazvao veliku pažnju tamošnje javnosti i ljubitelja košarke.

Takođe, osim gostovanja juniora, veliki broj dece i trenera dolazio je iz Kine u Beograd na treninge, obuku i školovanje, takođe i letnje kampove KK Crvena zvezda, a kruna ove saradnje u narednom periodu bio bi odlazak seniorskog tima na turneju i još jače veze kluba sa kineskim prijateljima.

KK Crvena zvezda još jednom izražava ogromnu zahvalnost na pažnji, brizi i pomoći svojih prijatelja iz Kine, i raduje se novim zajedničkim projektima i utakmicama kada prođe opasnost od epidemije korona virusa.

Video: Aca Lukas svira Zvezdinu pesmu na klaviru, deca pevaju s njim u transu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PAOK

    28. mart 2020 | 20:12

    A svi u karantinu u Zelezniku. Sta ce nekom ko ne postoji ova oprema!

  • Dare

    28. mart 2020 | 19:32

    Kk crvena zvezda odavno ne postoji , verovatno se misli na fmp2

  • Laky⚫⚪⚫

    28. mart 2020 | 20:09

    Svasta. Pa to ne postoji odavno. Dokle viae smarate sa tom prosloscu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA