Kako je Koturović ispao naivan i otišao u zatvor: Neverovatna priča osvajača zlata u Indijanapolisu

Veliki kiks u proceni!

  • 6
Dejan Koturović Foto: MN Press

Blagoja Ivić, trener košarkaša subotičkog Spartaka, u zanimljivom intervjuu je otkrio kako je Dejan Koturović svojevremeno završio u zatvoru, ni kriv ni dužan.

Pre nekoliko godina, kupovina automobila preko granice se pretvorila u pakao za čuvenog košarkaša, završio je iza rešetaka jer nije bio svestan kakav je zapravo auto uzeo.

- Kada kupuješ auto koji košta 30.000 evra za pet, šest, sedam, onda znaš da nešto nije u redu i izbegavaš kupovinu. Ali, kada ti neko isti auto ponudi za 25.000, jer mu se žuri, ni ne pomisliš da nešto nije ok. Automobil je bio skinut sa osiguranja i u jednoj rutinskoj proveri na makedonskoj granici dolazi do komplikacija, a Kotur završava u zatvoru ni kriv ni dužan. Ali, tako je to kad si javna ličnost, razapnu te, provlače kroz novine, narod se hrani time, a čovek apsolutno ništa nije bio kriv. Za nauk - rekao je za MVP Ivić.

Koturović je pored toga imao i previše nesrećnih epizoda sa ulaganjima.

- Njegovi ugovori su stizali i do milionskih, verujte mi. Prvo Partizan, medalje sa reprezentacijom, Pariz, Ulker, Alba, Virtus, Taukeramika... Ma sjajna karijera. Koliko je imao sjajnu karijeru toliko posle nije imao sreće u biznisu. Prvo je doživeo kolaps sa jednom građavinskom firmom, onda i u pokušaju distribucije Ulkerovih proizvoda na ovo područje, a na kraju ni kriv ni dužan završio u zatvoru.

Pored blistave klupske karijere, Koturović ima evropsko zlato iz 1995. i svetsko iz 2002. godine sa Jugoslavijom.

Video: Luka održava kondiciju na biciklu, trudna Sofija na traci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA