≫ 

Nurkić odgovorio Dodiku: Tvoja reprezentacija samu sebe mrzi, pogledaj u crnu listu i ogledalo

Bosansko-hercegovački košarkaš nastavio je sa internet prepucavanjem sa Igorom Dodikom, sinom Milorada Dodika

  • 56
Jusuf Nurkić, Foto: Printscreen Youtube

Jusuf Nurkić je Dodiku odgovorio na komentar da su ljudi kakav je Jusuf, razlog zašto on (Igor) ne može da navija za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Čitav verbalni sukob je nastao zbog reči ministra zdravlja Republike Srpske Alena Šeranića da će se pacijenti zaraženi COVID-19 u turnusu od sat vremena, svakog dana slati u Federaciju BiH iz RS.

- Čije državljanstvo imaš ministare moj, ti i politika niste dobar spoj, al' šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj - napisao je tada Nurkić i dočekao Dodikov odgovor.

- I posle se čude što ne navijam za BiH. Kad imaš nekog u reprezentaciji poput Jusufa jednostavno te je sramota. U ovakvoj situaciji pokazivati da nekog mrziš. Jadno - napisao je tada Dodik.

Nurkić je kasnije konstatovao da "reprezentacija za koju navija Dodik samu sebe mrzi" i nastavio je prepirku.

- Igore dragi, reprezentacija za koju navijaš ti, verujem da sama sebe mrzi. Zato slobodno ne navija za BiH, mada su tužni oni koji za domovinu svoju nemaju lep stih - napisao je košarkaš, a onda nastavio:

- A ko koga mrzi ovde, ti ili ja, pogledaj u ogledalo i kazaće ti se istina sva, a ako ogledalu ne veruješ vidi šta kaže crna lista, ona će ti reći je l' ti savest čista - rekao je Nurkić.

Bosansko-hercegovački mediji su nakon prve reakcije Nurkića i prozivke na račun ministra zdravlja bili podeljeni jer su jedni tvrdili da je košarkaš bio "direktan kao i uvek", dok su se drugi pitali šta mu je trebala takva reakcija u ovakvom trenutku kada se čitav svet, region i BiH bore sa istim protivnikom - korona virusom.

Video: Srpska fudbalerka zarobljena u SAD, američka porodica je ugostila kao svoju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    29. mart 2020 | 16:43

    stara srpska poslovica - magare u pariz magare iz pariza

  • Cuvaj se korone

    29. mart 2020 | 16:39

    Ovaj Nurkic drzi nekome predavanja a provocirao je Jokica sa onom majicom vojnika sto su ubijali Srbe, druze politici nema mesta u sportu, al ti si u nekom zescem psihickom haosu.

  • RC

    29. mart 2020 | 16:47

    Ovaj Nurkić je baš neznalac,da ne kažem glup. Pojma on nema,žalosno je šta mu je uradio nacionalizam. BiH jeste država mladi čoveče,to niko ne spori,u BiH postoji i medjunarodno priznat entitet Republika Srpska,koji ima svoju himnu,zastavu,vlast izvršnu i zakonodavnu,svoju teritoriju i narod. U okviru izvršne vlasti je i ministarstvo zdravlja. Malo uči sad dok je pauza u Nba ligi,biće ti od koristi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA