≫ 

Srpski reprezentativac se vraća iz Rusije: Koferi su spakovani, čekam let iz Moskve!

Nikola Rebić završio je sezonu u ruskom Jeniseju jer je liga poništena

  • 2

Košarkaš ruskog Jeniseja i bivši igrač Crvene zvezde Nikola Rebić rekao je da je bilo očekivano da se VTB liga prekine i poništi zbog situacije sa korona virusom.

Reprezentativac Srbije u kvalifikacijama za Eurobasket 2021. ističe da se vraća kući jer je ruska liga poništena.

- Bilo je očekivano da se dogodi ovo sa stopiranjem lige i nakon svega što se događa. Imali smo utakmicu u Kazanju, ali odmah po sletanju saopštili su nam da je liga prekinuta i poništena i odmah smo se vratili za Krasnojarsk.

- Naravno, zdravlje je na prvom mestu, nadali smo se i želeli da saznamo što pre konacnu odluku. Među poslednjima smo prekinuli igranje košarke, ali smo prvi doneli definitivnu odluku da se liga poništava. Trenutno sam u Moskvi. Spakovao sam se i čekam let za Beograd- rekao je Rebić za sajt Crvene zvezde.

Bivši plejmejker crveno-belih ističe da još uvek nisam svestan celokupne situacije jer u Rusiji nema nikakvih ograničenja.

- Sada to postaje jače, virus COVID 19 nije toliko uzeo maha, ali pratim pomno šta se događa u Srbiji, Evropi i svetu. U kontaktu sam sa porodicom i prijateljima. Shvatam veličinu ovog problema i da je situacija jako ozbiljna. Zato apelujem na sve da ostanu u kućama, da se pridržavaju preporuka i saveta ljudi koji se bore sa ovom pandemijom, kao što to konstantno govore i preporucucju i u Rusiji i verujem da ce se situacija normalizovati -, zaključio je Rebić.

Video: Stefan Jović se javio iz Moskve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    30. mart 2020 | 19:28

    I ovaj je u reprezentaciji?! Strasno. Hoce li tatin sin sada 28 dana u izolaciju?

  • .

    30. mart 2020 | 20:08

    Мали препотенко, онда у Звезди пљувао управу јер није играо, данас човек заборави на њега колико је "битан" играч. Седи ту где јеси, шта сад сви могу да раде како хоће, осим обичног народа?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA