≫ 

Mijailović: O Lučiću i Milosavljeviću i Partizanu, tituli za "zelenim stolom", budžetu...

Prvi čovek crno-belih govorio o aktuelnim temama

  • 28
Ostoja Mijailović Printskrin: Youtube/BC Partizan TV

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostovao je na Jutjub kanalu kluba gde je govorio o aktuelnoj situaciji u kojoj se crno-beli nalaze posle prekida sezone.

Takođe, Mijailović je govorio i o narednoj sezoni, odnosno kako bi tim mogao da izgleda posle svega.

- Trinkijeri ima ugovor još godinu dana i za ovu sezonu. On je trener Partizana, a šta će biti, videćemo. Jaramaz ima ugovor za narednu sezonu, kao i Volden. Pejdž je odigrao dobru sezonu, videćemo. Sa Pejdžom ćemo videti kakva situacija će biti. Voleo bih da zadržimo kostur ekipe, ova ekipa je pokazala da ima karakter i da zna da se bori.

- Dao bih sve da se Lučić i Milosavljević priključe Partizanu, ali ne znam koliko je to realno. Razgovaraćemo sa strukom kada za to dođe vreme. Želeli smo ih i prošlog leta, nije nam se ispunilo.

Dotakao se Mijailović i prekida sezone zbog pandemije korona virusa i nastavku iste.

- Partizan je poslednji klub koji je želeo da se desi ovako nešto. Nijedna titula nije vredna kao ona koja se izbori na terenu. Neće nam značiti bilo kakva titula za zelenim stolom ili na bilo kakvim komisijama. I mi želimo da osvojimo na parketu. Mi smo našim igrama izborili dobre pozicije na tabelama u ABA ligi i Evrokupu.

- Mnogi su skočili na mene kada sam podsetio kako je neko 1999. došao do pozicije broj jedan, a kako je i tim sa pozicije broj dva igrao Evroligu. Kao i tada, bitno je šta će Evroliga da odluči, da li će ABA uopšte imati mesto u Evroligi. Najbolje je da sačekamo da prođe virus, pa ćemo se, kada sve prođe, boriti za poziciju Partizana i u Evropi i na Jadranu.

Dotakao se i budžeta kluba, odnosno da li će on biti veći ako Partizan bude igrao Evroligu.

- Nije realno govoriti o budžetu, jer država ima problema koje mora da reši. Veliko je pitanje kakvi će biti budžeti. Daćemo maksimum i borićemo se da budu što veći budžet.

- Biće jako teško ispoštovati plate sve do kraja godine. Borićemo se. Ostali su nam i neki repovi, nije ih ostalo mnogo. Ali, stali su nam prihodi. Gledamo da preživimo i da se spremimo za narednu sezonu. Treba troškove smanjiti na minimum. Ovo će sve sigurno usporiti rad svih klubova - rekao je Mijailović.

Video: Mijailović: Nikad ništa nismo dobili za zelenim stolom, nemamo ravnopravan položaj u odnosu na druge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    30. mart 2020 | 22:47

    Nagrnuli ovi GARAGANI. Kakvo resenje u kosarci takvo I u fudbalu. POSTENO.

  • Maka

    30. mart 2020 | 19:11

    Limi spustio loptu, sad mu kao ne znaci titula za zelenim stolom, jer zna da aba nece dati evroligasa i ne znam cemu potreba da se u ovo doba oglasava. Nema evrolige za partizan... Limi tako stvari stoje

  • Neki Tamo

    30. mart 2020 | 19:36

    Sjaši vise da te ne gledamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA