Bunker za koronu: Kuća NBA zvezde sa bazenom, bioskopom, šest soba i letnjikovcem, raj za izolaciju

Bivši igrač Klipersa želeo je da proda kuću u februaru, ali će izgleda da sačeka dok ne prođe ova pandemija virusa

  • 1
Deandre Džordan kuća u Malibuu

Deandre Džordan (desno) u svojoj kući sa Nejtom Robinsom Printskrin: Youtube/ The Players' Tribune

NBA zvezda Deandre Džordan košarkaš Bruklin Netsa pokazao je nedavno svoju raskošnu vilu koju ima u Los Anđelesu, tačnije u Malubuu, još iz vremena kada je igrao za Kliperse (2008 -2018)

Džordan je trenutno u Njujorku, tačnije u Bruklinu, ali još uvek nije prodao kuću jer za nju traži 10 miliona dolara. Međutim, to je bilo u februaru ove godine, sada je pitanje da li će da je proda jer je idealna za izolaciju od korona virusa. Nalazi se izolovana na plaži Malibua.

To je zapravo kompleks na obali okeana, koji nudi obilje prostora za bivšeg Ol star igrača, koji je veći deo karijere proveo u Klipersima. Na zemljištu preko 3,5 hektara, ima letnjikovac od 8.800 kvadrata, dok je kuća 2.000 kvadratnih metara, odvojenu garažu i slikovit vrt s bazenom, spa i kabinom.

Pogledajte galeriju kuće Deandre Džordana u Malibuu koja vredi 10 miliona dolara

Izgrađena po meri 2006. godine, kuća se sastoji od tri etaže sa šest spavaćih soba, osam kupatila i mnoštvom sadržaja. Najzanimljiviji sadržaji uključuju bioskop, lift, podzemni vinski podrum i bilijar sa barom.

Stubovi, lusteri, kamini po meri i podovi od travertina uvezeni iz Italije krase glavni nivo, a kuhinja ima ručno izrađene ormariće i granitne i oniks ploče.

Gore, glavni apartman se otvara na privatni balkon kroz tri seta francuskih vrata. Spoljni prostor gleda na dugu obronku brda, koja leži oko pola milje od okeana.

Džordan je tokom leta sklopio četvorogodišnji ugovor sa Netsima u vrednosti od oko 40 miliona dolara. Inače, tokom proteklih godina napravio je nekoliko poteza sa nekretninama, prodajući letnjikovac na Pacifičkom Palisadeu za 11,75 miliona dolara u 2016. godini, a svoju manju kućicu iz Malibua pre dve godine je izdao za 6,5 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA