≫ 

Milosavljević: Voleo bih da ponovo obučem dres Partizana

Košarkaš Unikahe ne krije želju, ali...

  • 4
Dragan Milosavljevic Foto: MN PRess

Želja nije sporna, ali je realizacija daleko od mogućnosti! Ukratko tako se može objasniti ideja da Dragan Milosavljević ponovo obuče dres Partizana!

Pre svega zbog činjenice da srpski reprezentativac i dalje ima ugovor sa šapnskom Unikahom, što je i sam potvrdio u razgovoru za "Nezavisne."

- Pod ugovorom sam sa Unikahom i za sledeću sezonu. U ovom trenutku izlazim iz teške povrede i ne razmišljam mnogo o povratku. Ali sigurno da bih voleo da ponovo obučem dres Partizana jednog dana - rekao je Milosavljević:

- Partizan igra sjajno, gledao sam neke utakmice dok sam bio u Beogradu. Možda su i favoriti za osvajanje Evrokupa, a i zasad su najviše pokazali u ABA ligi. Partizan je igrao najbolju košarku cele zone i u Evrokupu i u ABA ligi i za njih bi bila velika šteta da se sve to sada poništi. Ova sezona je mirisala na povratak u Evroligu.

Podsetimo, nedavno je i Ostoja Mijailović priznao da je Milosavljević bio na spisku želja kluba zajedno sa Vladimirom Lučićem.

- Dao bih sve da se Lučić i Milosavljević priključe Partizanu, ali ne znam koliko je to realno. Razgovaraćemo sa strukom kada za to dođe vreme. Želeli smo ih i prošlog leta, nije nam se ispunilo - rekao je prvi čovek crno-belih u intervjuu.

Video: Milosavljević video moćan Partizan: Ovaj tim zaslužuje finale Evrokupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA