≫ 

Vreme je za Džordanov "Poslednji ples" u aprilu: Lepe vesti za ljubitelje košarke

Dokumentarac koji svi jedva čekaju počinje 20. aprila

  • 1
Majkl Džordan Printskrin: Youtube/ESPN

Netfliks je poppustio - umesto u junu kako je prvobitno planirano, dokumentarac o Majklu Džordanu i šampionskoj generaciji Čikago Bulsa pod nazivom ''The last dance'' (Poslednji ples) emitovaće u aprilu.

Razlog je svakako pandemija korona virusa i veliki pritisak javnosti da se dokumetarac pojavi ranije nego što je trebalo.

Inače, on se sastoji od 10 epizoda koje pričaju o jednoj od najboljih ekipa svih vremena, Bulse sa Džordanom, a koja je osvojila šest NBA prstenova.

- Dok serija krči svoj put kroz turbulentnu sezonu 1997-98, gledaoci će biti transportovani na početak cele sage: Od Džordanovih korena iz detinjstva, teških okolnosti u kojima su se ''Bikovi'' nalazili pre njegovog dolaska, kako je stvaran tim nakon Džordanovog draftovanja 1984. godine, te borbama koje su ekipu dovele do prve NBA titule - piše u saopštenju Netfliksa.

Dokumentarac je planiran da počne 20. aprila i od tada pa do 18. maja svakog ponbedeljka biće emitovane špo dve epizode.

Pogledajte i trejler za ovu seriju:

Video: Ko je najplaćeniji sportista ikada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA