≫ 

NBA zvezde igraju veliki turnir u 2K20: Durent i Jang napadaju titulu, svi mečevi se prenose

Sjajan način da se popuni praznina

  • 0
Kevin Durent Foto: Youtube.com

Kevin Durent i Trej Jang biće promoteri NBA 2K20 turnira, čija je premijera 3. aprila na ESPN kanalima.

Igrač koji pobedi moći će da odabere korisnika za donaciju od 100.000, kao podršku naporima za ublažavanje posledica pandemije izazvane koronavirusom.

Turnir je zamišljen kao nadmetanje aktuelnih 16 NBA igrača, počev od petka 3. aprila na ESPN i ESPN2, vrhunski igrači uključujući Kevina Duranta iz Bruklina i Treja Janga iz Atlante, takmičiće se u eliminacionom turniru na Xbox One. Pobednik će poneti krunu NBA 2K20 šampiona i moći će da odabere korisnika koji će primiti 100.000 dolara, donaciju 2K, NBA i NBPA , kao podršku naporima za ublažavanje posledica pandemije izazvane koronavirusom.

- Oduševljeni smo partnerstvom sa NBA i NBPA sa ciljem da vratimo košarku navijačima širom sveta i pomognemo onima kojima je potrebno u ovim nesigurnim vremenima - rekao je Džejson Ardžent, prvi potpredsednik 2K.

Na osnovu rangiranja igrača - koji je najpre određen NBA 2K rejtingom, a zatim trajanjem - igrači će se suočiti onlajl u NBA 2K20. Pre početka turnira, svaki igrač će odabrati osam današnjih NBA timova, a svaki od njih može da koristi samo jednom. Ako postoje podudaranja, gostujući tim dobija prvenstvo izbora tima. Prvi i drugi krug biće eliminacioni, a polufinale i finale će se odvijati između najboljih.

Učestvovaće Kevin Durent sa renkingom 96, Trej Jang ima 90, Hasan Vajtsajd 87, Donovan Mičel 87, Divajn Buker 86, Andre Dramond 85, Zek, Lavajn, Motrel Harel, Domantas Sabonis i Deandre Ejton 85, Demarkus Kazins 81, Majkl Porter Džunior 81, Rui Hačimura 79, Patrik Beverli, Harison Barns i Derik Džons Džunior 78.

Prenos turnira počinje 3. aprila u 19:00 po njujorškom vremenu na ESPN, mečom između Jones Jr. (16) i Duranta (1) sa početkom u 19:30.

Video: Kevin Durant za Telegraf o Srbima u NBA ligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA