Trener Denvera otkrio kako se Nikola Jokić ponaša u karantinu

Stojaković naglašava da svi igrači imaju kondicione programe za rad u kućnim uslovima

  • 0

Jedan od članova stručnog štaba Denver Nagetsa, Ognjen Stojaković, pričao je za televiziju Arena sport, gde je poručio da se svi u klubu, od igrača do trenera ponaša kao i svuda u svetu i da se pridržavaju uputstava stručnih ljudi.

- Izgleda kao svuda u svetu. Svi smo kod kuće, trudimo se da imamo što manje kontakta. Jedini dozvoljeni izlasci su odlazak u prodavnicu i kod dotkora i neki vidi rekreacije, šetnja, trčanje, vožnja bicikla - rekao je Stojaković, koji ističe da igrači imaju kondicioni program za rad u kućnim uslovima.

- Mi kao stručni štab se trudimo, imamo svoje projekte, trener nam je zadao zadatke koje treba da radimo. Igrači svi imaju neki kondicioni program, rad sa vućicama i trakama. Trudimo se da ostanemo u formi, i igrači i treneri - poručio je Stojaković, a zatim se dotakao Nikole Jokića.

Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

- Nikola je dobro, u kući je u izolaciji kao i svi, radi, trenira, vodi računa o sebi i to je to. Kondicioni trener im je je napravio plan i program, koji uključuje sobne trenažere, vućice, razne trake i kondciona sredstva koja ne zahtevaju veliki prostor - rekao je srpski trener, koji ističe da niko ne može da pretpostavi kako će se razvijati dalja situacija i kada bi liga mogla da se nastavi.

- Niko ne zna ni šta će se desiti sutra. Nagetsi prate šta se dešava, a liga prati šta se dešava na nivou države i sveta. Idemo dan po dan. Ne može da se utiče na ovo, ne treba   se opterećivati stvarima na koje ne možemo da utičemo. Ostanite kod kuće, čuvajte sebe i čuvajte druge, proći će sve ovo - zaključio je Stojaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA