≫ 

Nadam se da ćemo moći da se oprostimo od Miše kako dolikuje: Emotivna poruka Željka Obradovića

Oglasio se i Andrea Trinkijeri

  • 0
Željko Obradović Željko Obradović Foto: MN press

Vest o smrti Miše Tumbasa pogodila je sve iskrene ljubitelje sporta bez obzira na navijačku pripadnost, a naravno da se tuga najviše oseća u crno-beloj porodici čiji je Miša decenijama bio neizostavni deo.

Mnogima je krivo što je legendarni navijač crno-belih preminuo, a među njima je i Željko Obradović, najtrofejniji košarkaški trener u Evropi koji se biranim rečima oprostio od Miše.

- Na žalost stigla je ta tužna vest da nam je Miša otišao. Velika tuga. Čuo sam se sa dosta ljudi, čuo sam i pre ovoga šta se desilo i šta se događa sa njim. Sigurno da svima nama koji smo znali Mišu, da nam je teško. Teška je situacija svima, ali eto nećemo imati prilike da se oprostimo na pravi način od njega. Nadam se, kada sve ovo prođe, da ćemo imati priliku da se oprostimo od njega kako on to zaslužuje - rekao je Obradović za BC Partizan TV.

Pogledajte galeriju slika Miše Tumbasa od najranijih navijačkih dana

Na tužnu vest javio se i aktuelni trener Partizana Andrea Trinkijeri.

- Tužna vremena, ali ovo je... Miša, Grandi te pozdravlja. Zvao me je Grandi. Legenda prava. Istorija Partizana. Gledaće utakmice još, to sam siguran. Ćao, Mišo - poručio je Trinkijeri.

Video: Miša Tumbas u poseti kod Duška Vujoševića u bolnici: Teško mi je...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA