≫ 

Nastradali i zaraženi nisu brojevi nego ljudi: Jaka poruka iz karantina košarkaša Crvene zvezde

Marko Jagodić Kuridža apeluje da se poštuju odluke nadležnih

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Panatinaikos Marko Jagodić Kuridža Foto: Marko Jovanović

Posle proglašenja vanrednog stanja od strane nadležnih organa na teritoriji Republike Srbije izazvanog pandemijom korona virusa većina košarkaša Crvene zvezde nalazi se u svojim domovima i sa svojim porodicama.

Prvotimac Marko Jagodić Kuridža kaže da jedva čeka nastavak sezone, ali i podvlači da mu smeta neodgovornost pojedinaca koji krše mere koje je država propisala.

- Nekada mi je neverovatno kada vidim koliko se neke stvari ignorišu, posebno savet o distanciranju ljudi kao jedinom za sada znanom i pouzdanom načinu da obuzdamo ovu epidemiju. I zato ne mogu da verujem kada vidim da i pored svih žrtava i brojnih zaraženih, ima pojedinaca koji misle da su važniji od svih? Svi nastradali i zaraženi nisu brojevi, već ljudi, nečiji očevi, majke, braća i sestre - istakao je Jagodić Kuridža.

- Zato još jednom molim sve da se pridržavamo svih mera jer ćemo onda moći da pričamo uskoro o onim običnim stvarima koje čine život normalnim i lepim, a onda ćemo lako da pričamo i košarci. Sada je to u nekom drugom planu, jer je ovo život i pitanje zdravlja svih nas, a ne igra - rekao je Marko Jagodić Kuridža.

Video: Beron se javio iz tazbine, nedostaje mu Srbija: Žao mi sezone, baš bi bio uzbudljiv plej-of

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA