Fredi Haus nam je najbolje opisao Mišu Tumbasa: Njegov poljubac s vrha tribine ću večno pamtiti

Mnogi sa posebnim emocijama ispraćaju Mišu

  • 0
Miša Tumbas, Frederik Haus Foto-montaža: MNPress

Crno-beli svet tuguje za Mišom Tumbasom, od legendarnog navijača su se oprostili mnogi bivši igrači rasuti po svim meridijanima, pa je i Fredi Haus utučen zbog tužne vesti.

Smrt Miše Tumbasa pogodila je i čuvenog košarkaša, koji je za Telegraf evocirao uspomene na bodrenje i podršku kakvu nikada van Partizana nije doživeo.

- On je bio najenergičnija i najvoljenija osoba koju sam ikada sreo. Sećam se jedne utakmice kada sam se sedeo na klupi, pitao sam ko je taj čovek koji pravi takvu buku na tribinama. Rekli su mi da je to Miša Tumbasa. Onda sam pitao da li on upada u probleme zbog ovakve buke koju pravi. Rekli su "ne, on je ovde najvoljenija osoba".

I zaista, kroz period boravka u Partizanu, to je shvatio vrlo brzo Fredi.

- Ne mogu da se setim tačno utakmice i protivnika, ali je on bio na samom kraju tribina, u vrhu, i vikao je moje ime. Gledao sam gde se nalazi, i kada sam ga pogledom pronašao, poslao mi je poljubac. On je bio veoma poseban za mene, ne postoji baš mnogo ljudi koji vaše srce mogu osvojiti ovolikom iskrenošću - poentirao je u razgovoru za Telegraf Fredi.

I zaista, o tome koliko je bio voljen, svedoče brojni oproštaji legendi sporta, iz Crvene zvezde i Partizana, navijačkog i igračkog sveta...

Video: Miša Tumbas u poseti kod Duška Vujoševića u bolnici: Teško mi je...

(J. Stakić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA