≫ 

Luković sumnja da će se ABA završiti na terenu: Igrice i Instagram kao "prva pomoć" u izolaciji

Ponovio je i stav o kraju ABA lige

  • 4

Centar Mornara iz Bara Uroš Luković kaže da slobodno vreme dok traje prekid sezone u ABA ligi uglavnom provodi na društvenim mrežama ili igrajući video igrice, a izbacivanje iz takmičarskog ritma mu je poremetilo rutinu.

- Po ceo dan provodim vreme na Soniju i Instagramu, u kući sa roditeljima. Teško mi je palo sve to, navikao sam da sam stalno aktivan, da sam stalno napolju i da sam sa društvom tako da mi je sve to teško palo - rekao je Luković za Arenu sport.

Uroš kaže da ne čita novine i vesti jer smatra da su zbog toga ljudi mnogo više u strahu nego što bi trebalo da budu.

- Čujem se svakodnevno sa ljudima iz kluba... Nadali smo se da će se nastaviti sezona, ali kako se ovo kreće mislim da će biti teško. Ne znam šta će biti sa ABA ligom, mislim da je još rano da pričamo o tome, nisam pametan...

Luković je ponovio mišljenje da je najbolje da se sezona završi po trenutnom stanju, ukoliko ne bude uslova da se reši na parketu.

Po tom stanju, Partizan bi postao prvak (skor 17-4), jer je bio vodeći na tabeli pre prekida sezone, ispred Budućnosti (15-6) i Crvene zvezde  (14-7)

Mornar se u poslednjem kolu borio za doigravanje sa Cedevita Olimpijom (po 13-8).

- Ako ovo bude trajalo više nego što je planirano, najbolje je da se završi onako kako sad stoje stvari - kaže centar Mornara.

On je poslao i poruku sugrađanima da se ne plaše i ne paniče, ali i da ostanu kod kuće kako bi se što pre smanjila opasnost od korona virusa.

Video: Srpski reprezentativac se vraća iz Rusije: Koferi su spakovani, čekam let iz Moskve!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA