≫ 

Mladi centar i potencijalni naslednik Divca, potpisao profesionalni ugovor sa Megom

Mihailo Mušikić dolazi iz Kraljeva iz ekipe Sloge koja je već iznedrila jednog NBA asa

  • 0
Mihailo Mušikić Foto MN Press

Mladi košarkaš Mihailo Mušikić (211, 18)  potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Mega Bemaksom, saopštio je klub. Mušikić je rođen 2002. godine u Kraljevu, visok je 211 centimetara i igra na poziciji centra.

U Megu je došao tokom leta 2017. godine iz redova Sloge i tokom tri sezone nastupao je za kadetsku i juniorsku selekciju kluba.

On je pravi potencijal a dolazi iz grada gde su stasla čak tri NBA centra Vlade Divac, Nenad Krstić, koji su uspešno igrali u najjačoj ligi, kao i Miloš Babić, koji je prvi draftovani srpski igrač, a nastupao je za Klivlend.

Mušikić je nastupao u juniorskom timu Mege, a 18-godišnji centar rekao je da mu je potpisivanje višegodišnjeg ugovora motiv da nastavi maksimalno da radi i trenira.

- Veoma sam srećan što ću svoj prvi profesionalni ugovor potpisati sa klubom kao sto je Mega. U ove tri godine koliko sam u klubu imao sam priliku da se uverim u sjajne uslove za napredak mladih igrača.

- Ukazano poverenje kluba ću iskoristiti kao motiv da nastavim da radim i treniram maksimalno i pokušam da ostvarim što bolje rezultate sa ekipom.

Mihailo Mušikić Foto MN Press

- Mega je najbolja sredina za mlade igrače da prikažu svoj talenat i ja se nadam da ću uz veliki trud na treninzima i utakmicama uspeti da iskoristim to - rekao je Mušikić za klupski sajt.

Video: Telegraf u gostima kod Krstića: Od početaka u Mašincu do Garneta, Šeka i nazad do Ratine i Kraljeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA