≫ 

Ameri su majstori zanata: Uspeli su da organizuju takmičenje uz učešće zvučnih NBA imena

Uveliko se sprema šuterski obračun u organizaciji ESPN-a

  • 0
Trej Jang

Foto: Screenshot You Tube/NBA

Previše pauze polako počinje da "žulja" i NBA igrače koje je prilično zaintrigirala ideja ESPN-a da se organizuje takmičenje koje bi podrazumevalo šutersko umeće u svom domu.

Učešće u popularnoj igri "H-O-R-S-E" zasad su, pored ostalih, prihvatili i Kris Pol (Oklahoma), Trej Jang (Atlanta) i Zek Lavin (Čikago), a očekuje se prijava još nekolicine zvučnih imena.

Osim košarkaša, u igri su i košarkašice, pa će se tako i određeni broj zvezda WNBA lige naći u konkurenciji i oprobati se protiv kolega.

Ideja je da se igrači snimaju na određenoj lokaciji, verovatno će svako to da radi kod svoje kuće, u dvorištu ili unutra, svejedno, kako šutiraju u skladu sa pravilima pomenute tradicionalne igrice.

Pravila igre su takva da jedan igrač šutira sa pozicije koju sam odabere, a drugi sa istog mesta (na svom košu), to pokuša da ponovi. Za svaki promašaj se dobija slovo, i igrač koji prvi sakupi reč "HORSE" izlazi kao gubitnik.

U narednom periodu biće objavljen i konačan spisak takmičara, kao i vreme odigravanja ovog zanimljivog takmičenja.

Video: Za sve je bio šok kad je prekinuta NBA liga, ali tako je moralo: Centar Orlanda se javio iz Amerike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA