Marko Kešelj najavio kraj karijere: Poslednje godine u Zvezdi i Belgiji su bile opterećenje

I pritisak imena i navijača nisu pomogli da se vrati davno poljuljano samopouzdanje

  • 1
Vuk Radivojević Foto: MN Press

Bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj kaže da je verovatno završio karijeru. Nekadašnji krilni centar Olimpijakosa, Valensije, Le Mana, Asvela je u razgovoru za Sportski žurnal potvrdio da je 85 odsto siguran u svoju odluku.

Marko je sa porodicom u Srbiji gde je redovno bio viđen na utakmicama Zvezde pre prekida sezone u ABA ligi i Evroligi zbog pandemije korona virusa.

Imao je ponudu iz Grčke, ali nije hteo da ide tamo zbog prinove u kući, a sa 32 godine već ima i sopstveni biznis

- Vreme je prolazilo, na to je došla i cela ova situacija sa virusom, tako da sada sa 85 odsto sigurnosti mogu da kažem da je to to što se tiče moje karijere. Ne verujem da će se to promeniti od naredne sezone. A ova se, gotovo izvesno, neće nastavljati - svestan je Kešelj.

Pre dolaska u Crvenu zvezdu, igrao je u Belgiji gde je branio boje Ostendea, ali ni ta epizoda, a ni ova druga u Zvezdi mu igrački nisu prijale.

- Poslednjih nekoliko godina u Belgiji i Crvenoj zvezdi, više su mi predstavljale psihološko opterećenje, nego zadovoljstvo. To mi je u svakodnevni život unosilo nervozu, a ne sreću kakvu sam nekada imao kroz trening i utakmice. Nestala je ona draž koju imaš kada igraš i boriš se. Toga nije bilo, košarka je postala opterećenje i počeo sam da razmišljam da je vreme da se okrenem nekim drugim stvarima - jasan je Kešelj.

Video: Marko Kešelj predao ključeve nove kuće za 10-članu porodicu na Kosovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    9. april 2020 | 16:37

    Srecno Kes! Bio si pre svega dobar covek, dobar igrac!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA