≫ 

Turci lansirali bombu: Obradović napušta Fenerbahče i menja Pešića u Barseloni

Najtrofejniji evropski trener završio priču u Istanbulu

  • 6
Željko Obradović Željko Obradović Foto: MN press

Poznati truski list Sabah objavio je informaciju da će Željko Obradović na kraju ove sezone napustiti Fenerbahče i uzeti godinu dana odmora, a da će od leta 2021. naslediti Svetislava Pešića na klupi Barselone.

Isti list je objavio i da će umesto najtorofejnijeg evropskog trenera na klupu istanbulskog kluba sesti kormilar Žalgirisa Šarunas Jasekivičijus.

O odlasku Željka Obradovića iz Fenera se spekuliše već nekoliko meseci. Situacija u turskom velikanu nije ni približno dobra kao prethodnih godina što se vidi i po rezultatima ove sezone koji su ispod svih očekivanja pogotovo u Evroligi.

Srbinu je navodno ponuđen novi ugovor, ali ga je on odbio jer mu se ne sviđa ambijent koji vlada u Fenerbahčeu i smer u kojem se ovaj klub kreće pošto je izgubio primat u odnosu na Efes.

Obradović ima na stolu i ponudu Panatinaikosa na čijoj je klupi već sedeo, ali je realniji scenario da sačeka godinu dana pa da onda preuzme Barselonu umesto Svetislava Pešića koji ima ugovor do jun 2021. godine.

Video: Uroš Luković priznaje da mu je izolacija jako teško pada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    9. april 2020 | 18:38

    Svaka njemu čast za svaki uspeh. Ali nešto što me nervira, da gde god da je krenulo da škripi on hvata pedalu.

  • Cc

    9. april 2020 | 20:46

    Pune ga svi a on kao ide u Barsu hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA