Atamanov novi insajderski info: Znam gde će biti "fajnal ejt" Evrolige

Trener Anadolu Efesa očito da barata određenim informacijama

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Makabi Foto: MN Press

Plan Evrolige je da se poslednjih šest kola regularnog dela takmičenja odigra u jednom gradu, onom za koji se proceni da je najbezbedniji, a onda da se na istoj lokaciji odigra i završnio turnir "fajnal ejt", tvrdi trener Anadolu Efesa Ergin Ataman.

Turski stručnjak je i ne tako davno otkrio u kom pravcu idu ideje vođstva Evrolige, vće je pominjao i neke gradove (i Beograd opcija) kao domaćine završnice, sadaje, u razgovoru sa navijačima na instagramu, serviroa i neke detaljnije informacije.

- Moje mišljenje je da će se Evroliga igrati u julu u skladu sa posustajanjem pandemije u Evropi. Naravno, svi mečevi biće 99 posto odigrani bez prisustav publike, jer je rizično, posebno što će timovi konstantno putovati - kaže Ataman, prenosi "Eurohoops".

Ergin Ataman Foto: Marko Jovanović

Otkrio je Ataman i detaljnije planove vođstva takmičenja.

- Evroliga ima ideju da okupi sve timove u gradu za koji se proceni da postoji najmanji bezbednosni rizik i tu da se odigra šest preostalih kola regularnog dela, a onda i da se organizuje završni turnir sa osam timova. Ovo je, prema mom mišljenju, najrealniji scenario.

Konačna odluka bi trebalo da bude doneta krajem ovog meseca.

- Mislim da će ime grada domaćina biti objavljeno u maju. Teško da će to biti Istanbul, mislim da će to biti neki grad u Nemačkoj. Već su se pripremali za "fajnal for", konkretno mislim da će to biti Keln gde je i trebalo i da se održi završni turnir. Ako se ne završi sezona, to će biti veliki problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1992.

    19. april 2020 | 14:57

    Ne znam da li će zvezda moći da dodje na taj završni turnir, moraju da odmaraju!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA