Meri se temperatura, treneri nose maske: Bivši plej Zvezde detaljno opisao treninge Gagija i Simona

Španija je među najpogođenijima korona virusom

  • 0
KK  Crvena zvezda - KK Strazbur, Gal Mekel Foto: Marko Todorović

Bivši košarkaš Crvene zvezde Gal Mekel objavio je snimak gde se vide striktni protokoli po kojima su restartovani treninzi Unikaha Malage.

Mekel igra u ekipi zajedno sa našim Draganom Milosavljevićem i Markom Simonovićem, pa će ovako i njima izgledati naredne nedelje dok korona virus ne "popusti".

Njemu je na ulazu u trening centar najpre izmerena telesna temperatura, jer je povišena temperatura jedan od simptoma korona virusa.

- Svaki igrač potom dobija opremu za trening i instrukcije, pa smo znali šta ćemo raditi. Svako od nas je dobio po pomoćnika koji je nosio masku i rukavice. Meni su zapali Alberto Dijaz i Džoš Adams, svako na svojoj polovini terena, a pokušavali smo i da se ne približavamo jedni drugima - objašnjava Mekel za Valu, a prenosi Eurohoops.

Momak koji crveno-belima zbog spora sa Zvezdom nije ostao baš u lepom sećanju, kaže da se u Španiji organizuje sve precizno.

- Klub je sve to utanačio profesionalno. Posle svakog treninga, očiste teren pre nego što sledeća grupa igrača stigne, ima poseban prostor namenjen za istezanje i on se čisti konstantno - dodao je Mekel.

Da podsetimo, u Španiji je od početka širenja korona virusa u Evropi preminulo više od 26 i po hiljada ljudi, a zaraženo ih je preko 260.000.

Video: Košarkaški reprezentativac Marko Simonović na zanimljiv način opisao je svoje dane u karantinu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA