Nurkiću se nije svideo tim "nove" Jugoslavije, pa novinara nazvao klovnom

Jusufu nije zasmetalo što njega nisu uvrstili

  • 2
Denver Nagets Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Portland Trejlblejzersa Jusuf Nurkić imao je primedbu na izbor Marke u pogledu idealnog tima sklopljenog od igrača iz nekadašnjih jugoslovenskih republika.

Španski medij je u taj tim svrstao brojna velika imena s ovih prostora poput Miloša Teodosića, Španci spominju i Luku Dončića, Bogdana Bogdanovića, Darija Šarića, Nemanju Bjelicu i Nikolu Jokića.

Vasilije Micić takođe nije zaboravljen, kao ni Slovenac Goran Dragić, te Boban Marjanović, Nikola Milutinov i Bojan Dubljević koga u Marki prate po igrama u Valensiji.

Međutim, jedna od izostavljenih zvezda je Nikola Vučević koji već godinama uspešno igra za Orlando i jedan je od pouzdanijih centara u NBA.  Nurkiću je upravo ovaj izbor Marke zasmetao.

- Brate, razumem što mene nisu stavili, ali šta imaju protiv tebe? Marka, samo nam recite ko je novinar klovn - napisao je Nurkić.

Da podsetimo, Vučević je i ove sezone do prekida zbog pandemije korona virusa u proseku imao dabl-dabl učinak sa 19,5 poena, 11 skokova, 3,7 asistencija u proseku i šut za tri od 33 odsto.

Video: Zoran Savić: Slede nam godine krize, košarka je u haotičnom stanju

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA