≫ 

Da je mene Džordan tako vređao, potukao bih se: NBA šampiona zasuli pretnjama zbog izjave o Majklu

Haslem stoji iza svojih reči

  • 0
majkl džordan Foto: twitter/SportsCenter

Judonis Haslem nije bio previše oduševljen scenama iz serije "Poslednji ples", u kojima se mogla videti i mračna strana Majkla Džordana.

U sedmoj i osmoj epizodi, Majkl je prikazan kao veoma neprijatan saigrač, koji je umeo "propisno" da maltretira košarkaše do granica poniženja.

Nije samo Toni Kukoč bio na udaru, umeli su da nastradaju Skot Barel i Stiv Ker, Džordan je svoje postupke pokušao da objasni.

- Osvajanje ima cenu, liderstvo ima cenu. Zato sam gurao ljude koji nisu želeli da budu pogurani, izazivao sam ljude kada oni nisu želeli da budu izazvani - rekao je Džordan, aludirajući na fanatični pobednički mentalitet koji je želeo da stvori.

O njegovom ponašanju, govorio je Judonis Haslem, u Instagram debati sa Ričardom Džefersonom.

- Volim Majka do smrti. Majk je najveći svih vremena. Ali ne možeš me nazvati ku... i dro... Kada bi se to desilo, morali bismo to da razrešimo - rekao je trostruki NBA šampion Haslem.

- Nije to za svakog, gurati druge da bi bili šampioni, a mnogo puta to radiš sa ljudima koji ne žele da budu gurani napred, do određenog nivoa. Oni ne razumeju zaista kako je to biti šampion.Ja sam bio tu i ja to razumem sa tog aspekta Majkla.

Sa druge strane, Čarls Barkli je objasnio da je Džordan bio prilično selektivan u tome koje će igrače napadati. 

Inače, Haslema su mnogi fanovi zasuli uvredama zbog ove izjave, ali su ga podržali Dvejn Vejd i mnogi drugi poznati košarkaši.

Video: Džordan u suzama: Kobi je od mene napravio mim za plakanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA