≫ 

Đorđević je oduvek voleo da provocira: Reči bivšeg selektora Srbije izazvale veliku pometnju

Francuzi kivni na Đorđevića zbog jedne izjave

  • 0
Aleksandar Saša Đorđević

Foto: Marko Jovanović

Trener Virtusa Aleksandar Đorđević izazvao je veliku pometnju u Francuskoj, nakon što je izjavio da tamošnji klubovi ne žele da igraju FIBA Ligu šampiona!

Podsetimo, on je u jednom gostovanju na RAI televiziji rekao:

- Francuski timovi su najavili da nijedan od njih neće igrati u FIBA košarkaškoj Ligi šampiona sledeće sezone. To je posledica pozicija tamošnjeg saveza, koji je veoma jak. To je njihov izbor koji ima za cilj pre svega kvalitet, a ne da se gubi u raznim kontinentalnim takmičenjima.

Nije dugo čekao na odgovor, jer se javio prvi čovek francuske košarke Žan Pjer Siutat, kao i predsednik LNB lige Alen Beral.

- Onda on zna više nego ja - rekao je Siutat za Lekip, dok je Beral bio dosta žustriji:

- Mislim da je Đorđević oduvek voleo da provocira. Francuski klubovi žele da igraju u Fiba Ligu Šampion. To se naravno ne odnosi na Monako, koji se strateški vezao i obavezao Evroligi. Kod ostalih ne postoji niko ko je rekao da ne želi da ide u Fibino takmičenje. Dižon je čak svojim rezultatima ove godine obezbedio sigurno mesto za narednu.

Francuzima nije jasno i zbog čega se Đorđević bavio njihovom zemljom, ali navodno sumnjaju da je zbog toga kako bi se dodvorio Evroligi za vajld-kard.

Video: Aleksandar Saša Đorđević: Mi gledamo brojeve, ali to nisu samo brojevi, to su ljudski životi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA