Nedovićeva vizija nastavka sezone: Ili vrlo loša košarka u junu ili spektakl od septembra

Srbin se izjasnio

  • 1
nemanja nedović

Foto: MN Press

Kako vreme odmiče sve je manje izgleda da možemo gledati nastavak košarkaške sezone u Evropi, pa čak i da se to dogodi veliko je pitanje kako bi to izgledalo, smatra srpski reprezentativac Nemanja Nedović.

Iz perspektive igrača koji bi ušao u takmičarski ritam posle tri meseca, Nedović misli da bi najbolje po sve bilo da se ipak stavi tačka na sezonu i počne razmišljati o novoj u septembru. Osim toga, Nedović je neko ko je poslednjih godina bio i sklon povredama pa i iz tog ugla smatra da ne bi trebalo forsirati ideju o nastavku sezone u junu i julu.

- Onako kako ja gledam na celu ovu situaciju, imaćemo jedan mesec (verovatno) veoma loše košarke i mnogo problema ili ćemo imati sezonu 2020/2021. u kojoj će se igrati najbolja košarka poslednjih godina - kaže Nedović.

Bek Armanija je ubeđen da bi produžetak pauze i ulazak u novu sezonu najesen kod igrača, dotad zategnutih kao "praćke", dovelo do ogromne gladi za takmičenjem, pa bi otud i navijači gledali sjajne utakmice u svim ligama.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA